Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽIO JE

Ovo je ogromno priznanje za vatrenog: Jedan od najboljih prozvao ga je najboljim

TSG 1899 Hoffenheim - Hertha BSC
Uli Deck/DPA/PIXSELL
26.05.2021.
u 12:57

Nagelsmann je vodio Kramarića od 2016. do 2019. godine u Hoffenheimu, a ova izjava jako puno govori pogotovo kad uzmemo u obzir da je Andrej svojedobno izjavio da ne može najbolje podnijeti Nagelsmannovo konstantno mijenjanje taktike tijekom utakmice

Novi trener Bayerna iz Munchena, Julian Nagelsmann, popričao je za njemačke medije o dosadašnjem tijeku svoje trenerske karijere, ali i o novim izazovima u svojem dosad najuspješnijem angažmanu karijere.

Mladi 33-godišnji strateg je u četiri godine u redovima Hoffenheima i RB Leipziga isporučivao sjajne rezultate te je unatoč svojoj mladosti zasluženo osigurao mjesto na klupi njemačkog prvaka, gdje počinje raditi vrlo brzo.

Pri osvrtanju na karijeru Nagelsmann je upitan koji je najbolji igrač kojeg je dosad trenirao, a budući da je pod svojom trenerskom palicom velike igrače poput Tima Wernera i Dayota Upamecana odgovor ima veliku težinu. 

"Andrej Kramarić je najbolji igrač s kojim sam radio pravi primjer razvoja i nevjerojatne konstantnosti. Sjajan je momak, uvijek daje sve od sebe i zaslužio je ovakvu pozitivnu karijeru."

Nagelsmann je vodio Kramarića od 2016. do 2019. godine u Hoffenheimu, a ova izjava jako puno govori pogotovo kad uzmemo u obzir da je Andrej svojedobno izjavio da ne može najbolje podnijeti Nagelsmannovo konstantno mijenjanje taktike tijekom utakmice.

Nadalje, mladi trener je govorio o svojim planovima za budućnost.

"Imam jasan životni plan. Ne znam hoću li ovaj posao raditi još 20 ili 30 godina. Znam da je ovo posao snova i zahvalan sam na ovoj istinskoj privilegiji. Nisam planirao otići iz RB Leipziga nakon dvije godine. Sve se promijenilo kada je Hansi Flick odlučio otići iz Bayerna. Htio sam s Leipzigom osvojiti trofej i ovaj poraz od Dortmunda u finalu kupa mi je veliko razočaranje."

Da se dotaknemo specifičnih planova, Nagelsmann je prenio i svoje dojmove budućeg rada s trenutno najboljim nogometašem svijeta, Poljakom Robertom Lewandowskim.

"Bit će vrlo zanimljivo raditi s najboljim nogometašem svijeta, Lewandowskim. Tu su i Muller, Neuer, Kimmich i ostali. Uzbuđen sam zbog toga i veselim se što ću imati priliku raditi s njima. Čuo sam dosta dobrih stvari o njima."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije