Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI MAJSTORI

Ovo je iznenađenje! Evo na kojem je mjestu Hrvatska u ukupnom poretku na SP-u

Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
26.06.2018.
u 13:25

Hrvatska je do sada upisala dvije pobjede, uz gol-razliku 5:0 te osigurala nastup u osmini finala SP-a.

Američki sportski portal Bleacher Report analizirao je nastupe reprezentacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji i zaključio da je nakon dva kola najbolja Hrvatska!

Kriteriji kojima su se vodili su forma, postignuti golovi i trenutačni izgledi za osvajanje turnira. Hrvatska je do sada upisala dvije pobjede, uz gol-razliku 5:0 te osigurala nastup u osmini finala SP-a.

Na drugom mjestu je Meksiko, treća je Španjolska koja je osvojila prvo mjesto u skupini B, slijede Belgija, Engleska i Francuska. Zanimljivo da je Urugvaj, koji je osvojio skupinu A s tri pobjede i bez primljenog gola, na sedmom mjestu.

Hrvatska - Argentina
1/15

>> Pozivamo vas da nam pošaljite svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net i pokažete kako bodrite vatrene.

Komentara 28

Avatar Plan B
Plan B
13:51 26.06.2018.

Finale HRVATSKA

Avatar Vukomerec
Vukomerec
14:08 26.06.2018.

Zašto bi bilo iznenađenje? Pa svi znamo da je Hrvatska najbolja i da smo krenuli po zlato.

Avatar Vukomerec
Vukomerec
14:09 26.06.2018.

U boj, u boj! Za narod svoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije