Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BESPARICA

Ovo je HNL: Sezona tek počela, a igrači su pod ovrhama i nemaju od čega živjeti!

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
21.07.2017.
u 12:43

– Dosta nam je više razmišljati o novcu i dugovima, daj Bože da nam se te stvari riješe i namire, da se usredotočimo samo na nogomet i utakmice. Ružan je osjećaj da igrači odlaze, ali moramo od nečega živjeti, a mnogi kao da to ne razumiju – rekao je Marko Pervan.

Cibalia je prošle sezone u ludoj završnici izborila ostanak u HNL-u, ali financijski problemi vinkovačkog prvoligaša su ostali. Iza nas je samo jedno kolo, a Cibalia puca po šavovima. Brojni igrači napustili su klub pa se tako trener Mladen Bartolović muči kako skrpati momčad za večerašnju utakmicu s Dinamom na Maksimiru (20 h).

A kakva je financijska situacija u klubu, svjedoči i slučaj braniča Ivana Zgrablića. On je jedan od brojnih Hrvata koji se bori s ovrhama jer mu je porezna uprava ovršila račun zbog neplaćanja poreza. Čovjek je očekivao plaću na računu, a stigla mu je – ovrha.

– Da si ne lažemo, situacija u svlačionici nije dobra. Skidam kapu svim suigračima, treneru i stručnom stožeru, teško je u ovakvoj situaciji raditi, trenirati i pripremati momčad za utakmicu. Trener govori jedno, nama misli lutaju, kolege nam odlaze. Imam osjećaj da smo prepušteni sami sebi, godinama sam ovdje i stalno jedno te isto nam ponavljaju – bit će bolje, samo da se ovo ili ono riješi – rekao je Zgrablić za Glas Slavonije i dodao:

– Ušli smo u Prvu ligu i nije bolje, ostali smo u elitnom razredu i nije bolje, zamole nas da ostanemo i mi, naravno, ostanemo, ali promjena nema. Pokušavali smo neodlaskom na Kupres trgnuti ljude u klubu, ali očito nismo uspjeli. Razmišljali smo da ne odemo na neku utakmicu, ali smo odustali od tog plana jer bi to najviše naštetilo klubu. I protiv Dinama ćemo pokušati odigrati najbolje što možemo, jer smo sportaši i želimo uspjeh, a kako će završiti – vidjet ćemo .

Marko Pervan je dodao:

– Dosta nam je razmišljanja o novcu i dugovima, daj Bože da nam se te stvari riješe i namire, da se usredotočimo samo na nogomet i utakmice. Ružan je osjećaj da igrači odlaze, ali moramo od nečega živjeti, a mnogi kao da to ne razumiju. Ako stvari ne krenu nabolje, vjerojatno će još netko uskoro napustiti Cibaliju.

Komentara 8

MV
Mijat vrdoljak
13:24 21.07.2017.

Nađite novi klub ako išta vrijedite ako ne kramp u ruke i obitelj ima od čega živjeti.

DU
Deleted user
13:01 21.07.2017.

Mamić se brine o svojima. Odite na tečaj kod njega i učite. Zar nije tako gospon Flak?

VI
Vito
05:59 23.07.2017.

Ovo je HNL: Sezona tek počela, a igrači su pod ovrhama i nemaju od čega živjeti! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Mogu se zaposliti i raditi nešto korisno _______________ Pod ovrhama su i stvarni zaposlenici koji godinama ne dobivaju plaću, a rade _________ Iz medija "znamo" da ih je preko 300.000. ________ Dvadesetak natjeravača "svinjske kože" više manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije