Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na Facebooku

Ovo je daleko najbolji status objavljen nakon veličanstvene pobjede Dinama!

Mislav Oršić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/13
19.09.2019.
u 08:30

Sladoljev je utakmicu promatrao sa sjeverne tribine maksimirskoga stadiona

Marko Sladoljev, zastupnik Mosta u Hrvatskom saboru i diplomirani vjeroučitelj, objavio je genijalan statusa na društvenim mrežama nakon jučerašnje veličanstvene pobjede Dinama nad Atalantom.

Sladoljev je utakmicu promatrao sa sjeverne tribine maksimirskoga stadiona, a u statusu se obratio Mislavu Oršiću, strijelcu hat-tricka te jednom od najboljih sudionika ogleda.

>> Pogledajte kako je Dinamo srušio Atalantu

– Mislave Oršiću, pozlatili ti se svi izostanci koje sam ti kao razrednik opravdavao! Trebao sam biti nogometni skaut, a ne vjeroučitelj – napisao je Sladoljev na svom Facebooku te tako otkrio malu tajnu da Dinamova dragulja već godinama odlično poznaje.

Status prenosimo u nastavku.

Ne čudi tolika euforija budući da ovaj trenerski vrhunac Nenada Bjelice, nimalo stidljivo, nagovještava Dinamu nešto do sada nezamislivo, a to je mogućnost prezimljavanja u Ligi prvaka, što plavi nisu osjetili već više od dva desetljeća. Još od Zajecova vremena.

Tko god je sinoć gledao Dinamo, mogao je samo zinuti od zadivljujućeg prizora jedne ozbiljne, moćne, samouvjerene i u svakom pogledu nedodirljive europske momčadi, orkestra pršteće energije i kreativnoga, ali i borbenoga zanosa.

Hej, prvak male, siromašne i neugledne Hrvatske nogometne lige poput plitkoga je potoka pregazio jednu od najjačih talijanskih momčadi (barem u prošloj sezoni)! To se još nikada nije dogodilo!
 

 

 

Komentara 19

BA
bacenheider
08:57 19.09.2019.

ovo je dokaz da se progoni ljude koji su stvorili i vode ovaj Dinamo koji ima rezultat,a opravdavalo se i velicalo ono sto je unistilo jedan drugi nas veliki klub,a cije vodstvo se trebalo progoniti.

Avatar zajutrak
zajutrak
08:39 19.09.2019.

Bravo dečki, bravo Pureg Oršić, bravo Slavonac Bjelica !!!

Avatar comparator
comparator
09:01 19.09.2019.

Koliko sam ulovio statistiku Dinamo je pretrčao oko sto kilometara ,a igraći su i nakon utakmice izgledali svježe. Ma savršeno gotovo bez greške na granici egzibicije. Potezi Olma ,stabilnost Petkovića , Ademija Teofila i osmišljena igra u sredini odnijela je prevagu koja je morala rezultirati pozitivnim ishodom protiv nekolicine "bul" protivničkih nasilnika bez kreativnosti i stereotipnog pristupa igri . Atalanta je snažna i brza momčad ali samo ako joj se otvori put do gola gdje na snagu imaju nekih prednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije