Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlasci/dolasci

Ovo će biti najveći transferi u 2015. godini!

Luka Modrić i Lionel Messi
Foto: UESyndication/PIXSELL
18.12.2014.
u 13:07

"Čileanac je privukao zanimanje Manchester Uniteda ljetos, ali i zbog teškoća s koljenom ostao je u Juventusu. United nije našao rješenje za tu poziciju..."

Uskoro počinje zimski prijelazni rok i do kraja siječnja mnogo će igrača promijeniti svoje sredine. Iako se uglavnom u ljetnom razdoblju događaju najveći i najbolji transferi, ni sada uzbuđenja neće nedostajati.

Prilika je ovo da klubovi "pokrpaju rupe", da pojačaju konkurenciju na deficitarnim pozicijama. A Goal.com vas vodi kroz pregled igrača koji bi se mogli najskuplje prodati tijekom 2015. godine. Jedan od takvih igrača je i Arturo Vidal.

– Čileanac je privukao zanimanje Manchester Uniteda ljetos, ali i zbog teškoća s koljenom ostao je u Juventusu. United nije našao rješenje za tu poziciju...

A koji su ostali igrači na tom popisu pogledajte OVDJE!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije