Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krš i lom

Pogledajte kako luduju osvajači Davisova kupa

Hrvatska reprezentacija - slavlje u Lilleu
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/16
25.11.2018.
u 22:25

Hrvatski teniski savez priopćio je kako će zrakoplov sletjeti u Zagreb u 14:20 sati, a potom će reprezentativci autobusom krenuti prema Trgu bana Jelačića.

Hrvatski teniski reprezentativci odlično se zabavljaju po osvajanju Davisova kupa. Tulum su preselili u društveni dom Le Centre social Albert Jacquard u kojemu su ih ugostili predstavnici Hrvatske udruge Lille.

Hrvatska reprezentacija - slavlje u Lilleu
1/16

U ludoj zabavi im se pridružila i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, a na stolu ih je dočekala i prekrasna torta napraveljena u bojama trobojnice i ukrašena teniskim lopticama.

>>> Pogledajte slavlje iz hrvatske svlačionice i iz društvenog doma

Iz njihovih se grla ore poznate navijačke pjesme, između ostalog i ona 'bježite ljudi, bježite iz grada...', ali slutimo da će u njima ostati snage i da zapjevaju u ponedjeljak po povratku u Zagreb.

>> Pogledajte kako predsjednica pleše s navijačima (snimio: Anton Filić)

Podsjećamo, Hrvatski teniski savez priopćio je kako će zrakoplov sletjeti u Zagreb u 14:20 sati, a potom će reprezentativci autobusom krenuti prema Trgu bana Jelačića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije