Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI SU JASNI

Ovo bi bila senzacija! U velikom Manchester Unitedu žele sjajni trojac Dinama!

Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
13.11.2019.
u 10:08

Ako Manchester dovede Mandžukića onda su zakasnili i izabrali krivog Hrvata. Bruno je spreman, glasi jedan od komentara.

Igrači Dinama igraju zaista sjajnu sezonu u Ligi prvaka i domaćem prvenstvu, a njihove igre dovele su pojedince i do reprezentativnog dresa

Mislav Oršić, Dominik Livaković, Dino Perić i Bruno Petković među vatrenima su, ali osim reprezentativnog dresa, navijače engleskog velikana Manchester Uniteda oduševili su Hrvati i igrama u plavom dresu. 

Dvojicu od četvorice Dinamovih vatrenih žele vidjeti u svom klubu, a riječ je o Mislavu Oršiću i Bruni Petkoviću. Također, želja im je i sjajni Dani Olmo.

Nakon sjajne asistencije Brune Petkovića za Petra Stojanovića u pobjedi nad Rijekom 5:0, navijači Uniteda na Twitteru su oduševljeno komentirali potez hrvatskog napadača. 

– Ovo mi je jedan od najljepših pogodaka – napisao je jedan korisnik Twittera, a i ostali su se složili s njim u komentarima. 

– United, Petković, Oršić i Olmo u Manchesteru što prije! Molim vas, želimo to! – poručuje jedan navijač, a osim tog trojca, neki su se dotaknuli Mandžukića i napisa da bi on mogao postati prvi Hrvat u engleskom velikanu.

– Ako Manchester dovede Mandžukića, onda su zakasnili i izabrali pogrešnog Hrvata. Bruno je spreman – glasi jedan od komentara.

– Mislim da je prekasno za Mandžu za igranje u Engleskoj – zaključio je jedan od navijača Uniteda. 

>>> Pogledajte što je Bruno Petković rekao za Večernji TV

 

 

Komentara 4

IL
ilijan1a
11:04 13.11.2019.

Neka iskrcaju 250 milijuna funti i mogu ih imati.

DU
Deleted user
10:34 13.11.2019.

Lijepo je sto Manchester United ima interesa ali Bjelica je bolji od Solskjaera i zato mislim da United nije dobra opcija. Pogotovo Orsic bi se izgubio tamo.

SA
SI aka SI
12:35 13.11.2019.

kad danas napišete Manchester ili Milan, to je strahovito različito od iste rečenice prije desetak godina. Nažalost, to su danas samo sjene nekadašnjih klubova i bojim se, trenutno se svaki igrač jedino može utopiti u sivilo i u najboljem slučaju stagnirati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije