Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONĆI KUKOČ:

Ovi iz HNS-a se nastavljaju sramotiti! Ja sam uvijek dva koraka ispred vas!

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
29.12.2014.
u 17:26

– U pravu nema 'mislim', 'čini mi se', 'slično', nego čista situacija. A ovaj znak na majici se svakako može protumačiti, ali on nema veze sa znakom HNS-a osim sličnosti – napisao je Kukoč

Tonći Kukoč brzo je reagirao nakon najave Hrvatskog nogometnog saveza da pokreće disciplinski postupak protiv njega zbog sporne majice i poruke koju je imao na malonogometnom turniru "Četiri kafića" u Splitu.

– Ovi iz HNS se nastavljaju i dalje sramotiti. Zbog toga što ovaj znak SLIČI na znak HNS ne mogu nikoga pozvati na disciplinsku. Da je znak ISTI, onda bi imali pravnog temelja. Ali se na znaku nigdje ne vidi oznaka HNS-a pa bi i obični odvjetnik-pripravnik bez problema obranio Kukoča – napisao je Kukoč na svom Facebook profilu i nastavio:

– U pravu nema "mislim", "čini mi se", "slično", nego čista situacija. A ovaj znak na majici se svakako može protumačiti, ali on nema veze sa znakom HNS-a osim sličnosti. Gdje su boje (crvene i bijele) koje označavaju hrvatski grb? Gdje je naziv HNS? Ničega od ovog nema pa nema ni pravnog temelja za pokretanje disciplinskog postupka. Ja sam uvijek dva koraka ispred vas! Ugodan dan!

Pravno je u potpunosti u pravu, ali problem za Kukoča jest u tome što je sam u izjavama priznao da je riječ o HNS-u.

– Nije to samo moja poruka, to je poruka pola milijuna Hrvata Hrvatskom nogometnom savezu – rekao je netom prije pokretanja postupka.

>> Disciplinska komisija HNS-a pokrenula postupak protiv Tonćija Kukoča!

Komentara 14

RE
retfala
17:59 29.12.2014.

ponašanje pošaranog je na razini dvorske lude...pitajte bilo kojeg psihijatra šta misli o takvim tetovažama i na tim mjestima...

A4
alfa 4c
17:30 29.12.2014.

Kakav si ti ......ma ne smijem napisati.Niš dobroga!

LI
Lik123
19:59 29.12.2014.

Dobro ljudi, do kad ce trajat ovaj teror? Pa jel ovo Vecernji list ili fejs profil nekakvog pristavca, pa se ovoliko medijskog prostora daje ovom jadniku, a sve za par klikova vise. Jel moguce da nema boljih nogometnih tema od ovog borderlinera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije