Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TITANI BORBE

Overeem odgovorio na pitanje tko je veći - Fedor ili Khabib

Alistair Overeem
Foto: DPA/Pixsell
21.04.2019.
u 23:01

- Teško je reći. Fedor je slavan u svijetu zbog svojih Pride dana. Khabib to čini upravo sada.

Nakon pobjede Alistaira Overeema u Rusiji novinare je zanimalo što poznati teškaš misli o najvećim ruskim borcima, Fedoru Emelianenku i Khabibu Nurmagomedovu, prenosi Fightsite.

Upitan o tome tko je postigao više u karijeri, legendarni prvak Pridea Fedor ili neporaženi UFC prvak lake kategorije Nurmagomedov, “Reem” je odgovorio sljedeće:

“Teško je reći. Fedor je slavan u svijetu zbog svojih Pride dana. Khabib to čini upravo sada. Fedor je na kraju svoje karijere dok je Khabib još uvijek u naponu snage, može se boriti još nekoliko godina i trebao bi, zar ne? Tko zna. Volio bih vidjeti još nekoliko pobjeda od Khabiba da bih ga mogao uspoređivati s Fedorom. Fedor je ipak poznatiji, više je mitska ličnost.”

Overeem je u Sankt-Peterburgu predvodio UFC Fight Night 149 priredbu zajedno s domaćim borcem Alexeyjem Oleinikom kojeg je pobijedio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Nizozemcu je ovo druga pobjeda u nizu nakon što je u studenom Sergeija Pavlovicha također savladao prekidom u prvoj rundi.

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:10 21.04.2019.

Alister tamani Ruse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije