Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMAC TVRDI

Overeem: Cro Cop još nije pristao na borbu

25.11.2008.
u 11:28

Nizozemski ultimate fight borac Alistair Overeem prozvao je Mirka Filipovića da izbjegava borbu s njim, budući da još potpisao ugovor o borbi koja bi se trebala održati 31. prosinca.

- Bojim se da Mirko ponovo pokušava pobjeći od mene. FEG (promotorska organizacija profesionalnih borilačkih sportova, op. a.) želi da se borba održi, a ja bih najviše volio da se ponovo dohvatim Cro Copa. I navijači žele ponovo vidjeti borbu, ali je jedina prepreka borbi Cro Cop. On je taj koji još nije potpisao borbu i on je taj koji ponovo izbjegava borbu sa mnom jer zna da ću mu ponovo isprašiti tur. Ovaj put neću koristiti nikakve udarce koljenom u njegovo tijelo, tako da neće imati priliku nikako izbjeći borbu – izjavio je Overeem za Sherdog.com.

Podsjetimo, prvi dvoboj Filipovića i Overeema 23. rujna završio je bez pobjednika, nakon što je hrvatski borac dobio u dva navrata nepropisne udarace koljenom u genitalije. Desetak minuta Filipoviću je pružana pomoć, a tada su suci proglasili meč nevažećim. Do incidenta Overeem je bio dominantan borac.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije