Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Washington

Ovečkin se na led vratio pogotkom

Aleksandr Ovečkin
Reuters
18.11.2009.
u 09:17

Ruski hokejaš Aleksandr Ovečkin nije igrao posljednja dva tjedna, odnosno šest utakmica, za svoju momčad Washingtona, a na led se vratio sa stilom.

Najbolji hokejaš današnjice sudjelovao je pogotkom u pobjedi Washingtona na gostovanju kod Rangersa u New Yorku (4-2). Pred kraj prve trećine Ovečkin je zabio izjednačujući pogodak za 1-1, a bio je to njegov 15. u sezoni. Unatoč tomu što je izbivao s leda čak šest utakmica Rus je prvi strijelac lige sa 15 pogodaka. Jedan manje imaju Slovenac Anže Kopitar i Dany Heatley iz San Josea.

Do pet minuta prije kraja Rangersi su imali produžetke u džepu, ali su u završnici pogocima bljesnuli Matt Bradley i Brian Pothier te su donijeli gostima 13. pobjedu u sezoni i prvo mjesto Istočne konferencije.

U "derbiju zapada" Colorado je svladao u gostima Calgary 3-2 te je još jednom opravdao epitet iznenađenja sezone. Colorado se nalazi na drugom mjestu ove konferencije s tri boda manjka u odnosu na San Jose.

Posebno je golovima produktivna bila druga trećina ovog ogleda. Prvo je Calgary s dva pogotka okrenuo zaostatak 0-1 u 2-1, da bi Colorado u zadnje dvije minute postigao dva pogotka (McLeod i Hejduk), što su bili i posljednji pogoci na utakmici.

Nashville je sa 4-3 zaustavio najbolju momčad Zapada, San Jose. Treći je ovo poraz San Josea u posljednje četiri utakmice, s tim da su dva prethodna upisali nakon produžetka.

NHL liga, utorak:

NY Rangers - Washington 2-4

Ottawa - Toronto 3-2

Montreal - Carolina 3-2 (nakon kaznenih udaraca)

Nashville - San Jose 4-3

Calgary - Colorado 2-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije