Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutilo atletičarku

'Ove kamere uopće nisu zabavne, snimaju intimne dijelove tijela'

Gina Luckenkemper
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
30.09.2019.
u 09:12

Ne želim kamere. Dovoljno je znati da su tamo i već mi je nelagodno. Očito se moram prilagoditi što prije - istaknula je Gina Luckenkemper

Njemica Gina Lückenkemper ljutita je na svjetsku atletsku federaciju koja je na SP-u u Dohi odlučila postaviti kamerice u startne blokove.

Kamerice uoči utrka snimaju lica atletičara, ali europska doprvakinja na 100 metara  smatra kako se kod žena snimaju intimni dijelovi tijela.

- Nikad u karijeri nisam vidjela ovakve startne blokove - kazala je Gina Lückenkemper i dodala:

- Mislim da kamere na tim mjestima uopće nisu zabavne jer prikazuju gornji dio tijela. Sigurna sam da nijedna žena nije bila uključena u njihovo postavljanje.

U IAAF-u su iznenađeni primjedbom, te se pokušali objasniti kako kamere snimaju samo lica. Odgovor nije zadovoljio Njemicu.

- Ne želim kamere. Dovoljno je znati da su tamo i već mi je nelagodno. Očito se moram prilagoditi što prije - istaknula je Gina Lückenkemper.

>> Lijepa tenisačica zagolicala maštu: Pogledajte u čemu je igrala, svi gledali samo nju!

Gina Luckenkemper
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije