Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva završnica

Ovakvu namještaljku još niste vidjeli, gledatelji su pucali od smijeha

Namještaljka
Foto: Screenshot/YouTube
14.12.2019.
u 11:44

Ruski košarkaški savez je odmah je reagirao te izbacio Arsenal iz lige te supendirao nekoliko igrača

Košarkaši Arsenala iz Tule i Dinama iz Stavropolja odigrali su jednu nevjerojatnu završnicu. Naime, igrači su posljednju četvrtinu odigrali toliko loše, te se odmah sumnjalo u namještanje.

Arsenal je u dvoboju ruske Superlige 2 pobijedili Dinamo sa 82:65, a u posljednjih sedam minuta postignuta su samo tri koša. Igrači su završnici imali devet promašaja i čak 13 izgubljenih lopti.

Pet puta je isteklo vrijeme za napad, a dvaput lopta nije izvedena iz auta u  pet sekundi. Arsenalovi košarkaši nisu željeli postići koš te su dva puta napravili prekršaj u napadu.

Svima je u dvorani bilo jasno o čemu se radi, a gledalji su pucali od smijeha. Na kraju dvoboja igrači su spraćeni zvižducima...

Ruski košarkaški savez je odmah je reagirao te izbacio Arsenal iz lige te supendirao nekoliko igrača. Košarkaši su dobili zabranu igranja do kraja sezone, a njihov trener ne može voditi momčad sljedeće dvije godine.

Sedmorici Dinamovih igrača izrečene su samo uvjetne kazne. Iz Arsenala optužuju goste iz Stavropolja, te ističu kako su dinamovci krivi što je susret završio na takav način.

Ključne riječi

Komentara 3

BO
Bojnik
12:39 14.12.2019.

Rekao sam davno....Kad je proradila prva privatna kladionica,sport je umro. Pa trecini vodecih klubova u svakom sportu su glavni sponzori kladionice. Ako itko jos misli da oni nemaju svojih uvjeta,taj se gadno vara.

DU
Deleted user
15:35 14.12.2019.

Gdje li pronađete ovakve članke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije