Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRALA IH SMRT

Ovakvu čast imaju samo najveći: Rapid pokazao koliko pate za Cicom

01.03.2021.
u 16:02

- I njegov je sin Niko bio uspješan nogometaš koji je igrao i za Tottenham i  za Glasgow Rangerse, a nogomet je prvi puta zaigrao upravo u Beču, dok mu je tata bio zvijezda Rapida - pohvalili su se Bečani.

Ujutro nas je šokirala vijest Herberta Freuera koji je u ime 'Rapidovih legendi' javio kako nas je napustio dugogodišnji igrač Zlatko 'Zizo' Kranjča, napisali su iz Rapida na svojim službenim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO: Posljednji Cicini dani

Kranjčar je u Rapid došao iz Dinama u siječnju 1984. godine i bio je ključ igre zeleno-bijelih u 80-ima.

Dva prvenstva (1987. i  1988.), Kup (1984., '85., '87.) i ulazak u finale Europskog kupa 1985. samo su neki od impersivnih dokaza uz njegova 132 gola koje je zabio u 269 nastupa. 

Na vrhu društva najboljih

S tim je podacima Cico i dalje najbolji strijelac Rapida, a slijede ga Steffen Hofmann, Jonny Bjerregaard, Rene Wagner, Jan-Aage Fjörtoft i Antonin Panenka. 

Zlatko je otišao u St. Pölten u jesen 1990., a onda je radio kao trener-igrač za Wienerfeld od 1991.  

- I njegov je sin Niko bio uspješan nogometaš koji je igrao i za Tottenham i  za Glasgow Rangerse, a nogomet je prvi puta zaigrao upravo u Beču, dok mu je tata bio zvijezda Rapida - pohvalili su se Bečani.

U sjećanje na 'Zizu', Rapid će naredni derbi, koji je na rasporedu u nedjelju od 17 sati igrati s crnim florom oko ruke.

POGLEDAJTE VIDEO: Uspomena na Cicu...

Ključne riječi

Komentara 1

SE
SENĆI
17:01 01.03.2021.

Počivaj u miru božjem R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije