Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda

'Ovaj poraz nosi Ronaldov potpis, ne može predriblati ni jednog čovjeka'

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
18.06.2020.
u 19:01

Trenutačno je u istoj formi kao i drugi igrači. Kao i Dybala i Costa. Nedostaje mu oštrine da napravi što je najbolje za njega - kaže Juventusov trener

Nakon što je Napoli pobijedio Juventus 4:2 nakon jedanaesteraca u finalu talijanskog kupa, gotovo svi su se okomili na Cristiana Ronalda koji je opet bio razočaran.

Svi su od portugalske zvijezde očekivali mnogo, a dobili su premalo. Trener Sarri rekao je sljedeće:

- Trenutačno je u istoj formi kao i drugi igrači. Kao i Dybala i Costa. Nedostaje mu oštrine da napravi što je najbolje za njega.  Nisam previše toga govorio igračima nakon utakmice. Bio sam ljutit i razočaran kao i oni, a u takvim je trenucima bolje ostati tiho. Ne mislim da nam nedostaje posvećenosti jer smo bili potpuno koncentrirani 90 minuta, a takvi ne možete biti bez posvećenosti - rekao je Sarri za RAI.

Ronaldo je pokupio kritike i od legendarnog talijankog napadača Luce Tonija. Nekadašnji prvi strijelac Serije A smatra kako je upravo Portugalac bio jedan od glavnih problema u momčadi Maurizija Sarrija.

- Ovo je poraz koji također nosi potpis Cristiana Ronalda - rekao je Toni za Rai Uno i dodao:

- Portugalac je u fizičkim poteškoćama i čak ne može predriblati ni jednog čovjeka.

Ronaldo je nakon sinoćnjeg meča postavio negativni rekord u svojoj karijeri. Ovo mu je bio prvi put da upiše dva uzastopna poraza u finalima. Ranije je s Juventusom izgubio Superkup od Lazija.

Ključne riječi

Komentara 3

RE
RedTree
00:29 19.06.2020.

Onda neki fanboysi idu uspoređivati Messija i Ronalda. Messi može skoro sve, biti playmaker, driblati, odlične asistencije, slobodnjaci, i to sve zna raditi u trku, osim možda skočiti kao Ronaldo, a Ronaldo je napravio karijeru u Realu zabijajući povratne lopte dotle mu je Benzema odvlačio stopere.

NA
Napalm
20:03 18.06.2020.

Iako je Ronaldo izvanserijski igrač, Mandžukić je bio korisniji.

ZB
Zoki-Bijela
19:49 18.06.2020.

I on je lanjski snijeg... Jos da kuzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije