Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJLJEPŠE LICE SP-A

Ova seksi Ruskinja promovira SP izazovnim fotografijama

Viktorija Lopireva
Foto: Instagram
1/2
03.05.2017.
u 16:57

Bivša Playboyeva zečica i sportska novinarka Viktorija Lopireva (33) ambasadorica je SP-a 2018., a svijet ju je zapamtio nakon ždrijeba za Kup konfederacija na kojemu je bila voditeljica.

Kup konfederacija, tradicionalni turnir koji se održava godinu dana uoči Mundijala, a na kojem će se uz domaćina SP-a Rusiju i svjetske prvake Nijemce naći još šest kontinentalnih prvaka (Portugal, Australija, Čile, Meksiko, Kamerun i Novi Zeland), pred vratima je. 

A uvertira u Svjetsko prvenstvo ne može biti ljepša. Rusi ništa nisu prepustili slučaju, žele da njihov SP bude za pamćenje pa su zato promociju i Mundijala i Kupa konfederacija dali u ruke jednoj od najljepših Ruskinja. Bivša Playboyeva zečica i sportska novinarka Viktorija Lopireva (33) ambasadorica je SP-a 2018., a svijet ju je zapamtio nakon ždrijeba za Kup konfederacija na kojemu je bila voditeljica. 

Atraktivnoj plavuši to nije bilo i jedino zaduženje oko Mundijala kojemu je postala zaštitno lice, nedavno je provela novinare stadionima na kojima će se igrati utakmice SP-a, Mundijal promovira odlazeći na utakmice Lige prvaka, a atmosferu zagrijava i izazovnim fotografijama na društvenim mrežama... Sve za domovinu!

 

Liberian girl 🎶... 🇨🇷 #puravida #costarica #wild 📸 for @allacouture #swimwear 👙

Objavu dijeli Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika)

 

В Посольстве Российской Федерации в Мадриде. / At the Russian embassy in Madrid 🇷🇺🇪🇸V

Objavu dijeli Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika)

 

#tbt #Maldives Вот, где бы мне сейчас хотелось оказаться хотя бы на пару дней...👌🏾🌴🌊Мальдивы, пожалуй, единственное место, где можно отдохнуть на 100 ✅Например в @fsmaldives куда я должна была улететь на пару дней, но дела и встречи по работе не отпустили 🙄🤗Так что остаётся сидеть во дворе 🏡 и пить кофе☕️, благо погода тут сейчас тоже хорошая...ну и мечтать о том, что будет ещё пару дней этой весной выбраться на пляж ☀️чего и вам желаю!😘Хороших выходных!❤️V / Maldives is the place where I would like to be right now! For example an amazing resort @fsmaldives 🤤ah? Not bad? Yeah! Definitely have to find couple of days to go there...but now...work work work work work📞📊🎎...our @matryoshka_festival is coming soon...👌🏾V #myDubai #dreamscometrue #fourseasons pic by @lilia.photo

Objavu dijeli Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika)

 

🖤

Objavu dijeli Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije