Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO BI TO OČEKIVAO

Ova izjava islandskog izbornika odjeknut će u Hrvatskoj

Hrvatska Island
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.06.2018.
u 23:44

– U baterijama naših igrača na kraju utakmice ostalo je vjerojatno jedan ili dva posto. Dali su sve od sebe.

Island se porazom od Hrvatske 1:2 oprostio od Svjetskog prvenstva. Njihov izbornik Heimir Hallgrimsson nakon utakmice se poklonio vatrenima.

– Prije svega, želim čestitati Hrvatskoj na pobjedi. Impresivan je način na koji su igrali. Ne samo u ovoj, nego u svim utakmicama u našoj skupini. I ne bih se iznenadio da Hrvati odu do kraja. Da osvoje Svjetsko prvenstvo – započeo je Hallgrimsson pa dodao:

– Mi smo znali smo kako bi utakmica s Hrvatskom trebala izgledati, jer smo nedavno igrali s njima u kvalifikacijama za odlazak u Rusiju. Bio sam zadovoljan našom igrom u prvom poluvremenu. Gol u osmoj minuti drugog poluvremena malo nas je poljuljao.

Hrvatska Island
1/21

Za kraj je izbornik Islanda istaknuo kako su njegovi igrači dali sve od sebe, no to nije bilo dovoljno:

– Odavno nismo stvorili toliko šansi protivniku kao što je Hrvatska. U baterijama naših igrača na kraju utakmice ostalo je vjerojatno jedan ili dva posto. Dali su sve od sebe. Imali smo šansu da odemo u osminu finala. Nažalost, nismo uspjeli.

Komentara 44

VL
VladoEsseker
00:15 27.06.2018.

Cijenim njihovu upornost i trud,i uvijek ću pamtiti da su nas prvi priznali.Svaka vam čast Islanđani

Avatar pendreck
pendreck
00:06 27.06.2018.

Eto vrlo simpatiziram island, i iskreno bi zelio da smo s njima u finalu.Zao mi da nejdu dlje, alipresretan da nasi da pokazuju svijetu sto su HRVATI!!!

BL
bla3108
01:25 27.06.2018.

bravo! a ne kao one bahate seljacine iz Argentine koji se nisu udostojili cestitati nam, a nakon toga su si jos uzeli za pravo prozvati Dalica jer stavlja B tim...nisam mislio da ce mi ikad to pasti napamet, ali mi je stvarno u jednom trenutku dosla misao: "Pa cak i ne bi bilo tako grozno da izgubimo od Islanda."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije