Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišli predaleko

Ova fotografija navijača Benfice totalni je hit, vidite li i vi na njoj nešto naopako?

Navijač Benfice
Foto: instagram.com/alvaroslb1994
18.04.2019.
u 17:03

Da bi stvar bila time luđa, tako barem navode njemački mediji, mladići ne bi imali pojma da se nalaze u krivome gradu da ih nisu na to upozorili njihovi prijatelji na Instagramu.

Portugalska Benfica večeras će u 21 sat u Njemačkoj pokušati obraniti 4:2 prednost iz prve četvrtfinalne utakmice Europske lige.

Voljeli bi toj utakmici uživo svjedočiti i dvojica navijača lisabonskog kluba, ali ispred njih je iz nevjerojatnoga razloga vrlo tijesna utrka s vremenom.

Dečki su, naime, unatoč svim dostupnim digitalnim kartama i aplikacijama uspjeli završiti u - krivom Frankfurtu!

Dospjeli su u onaj u istočnom dijelu Njemačke, u Frankfurt na Odri, koji je udaljen 'samo' šest stotina kilometara od stadiona na kojem slijedi nogometni okršaj.

Da bi stvar bila time luđa, tako barem navode njemački mediji, mladići ne bi imali pojma da se nalaze u krivome gradu da ih nisu na to upozorili njihovi prijatelji na Instagramu

Sretni što su stigli na cilj, i što su se napokon dočepali njemečkoga piva, objavili su fotografije na svojim profilima, pa u komentarima doznali da su doslovno otišli predaleko.

Budući da je posljednja, još uvijek iz Frankfurta na Odri, objavljane prije dva sata, još uvijek ima nade da će stići u pravi.

Komentara 8

Avatar HJelinich1990
HJelinich1990
00:02 19.04.2019.

Sad mi je jasno zašto su si tako dobri s torcidom.

ST
Stipan
17:18 18.04.2019.

Frankfurt Oder ili Frankfurt Main . Kao da je u današnje vrijeme teško manipulirati sa slikama ili natpisima.

DE
deda1234
20:08 18.04.2019.

Kaj ima dva frankfurta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije