Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA USKORO

Ova dva čovjeka prijetnja su bivšem izborniku za posao iz snova

Niko Kovač
Foto: Carmen Jaspersen/DPA/PIXSELL
1/5
01.04.2018.
u 20:16

- Odluku ćemo vjerojatno donijeti do kraja travnja i tada ćemo predstaviti novog trenera - otkrio je direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge

Bayern na kraju sezone ostaje bez trenera jer Jupp Heynckes je već ranije donio odluku o povlačenju. Tko će na klupu bavarskog velikana trebalo bi biti poznato do kraja travnja.

- Heynckes je donio odluku o povlačenju koju mi poštujemo. Sportski direktor Hasan Salihamidžić je razgovarao s nekoliko trenera i odluku ćemo vjerojatno donijeti do kraja travnja i tada ćemo predstaviti novog trenera - otkrio je direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge pa dodao da je glavna stavka da novi trener zna njemački.

U igri su tri imena, a među njima je i bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

- Možete spekulirati i dalje, ali najbolje je da se obratite Bayernu - rekao je o eventualnom preuzimanju Bayerna Kovač koji ugovor s Eintrachtom ima do 2019.

Glavni kandidati uz Kovača su Ralf Hasenhuttl koji je trenutno na klupi Leipziga te Lucien Favre iz Nice. Tko će na klupu, trebali bi saznati vrlo brzo...

Komentara 2

BU
Bubalamala
09:05 02.04.2018.

Novinaru neće biti niti jedan od navedenih !

AK
ante kolorante
05:18 02.04.2018.

nasi veliki vizionare u HNS .. prepustili istinski borac za Mamicev TV servisera.. koj smo mi majmuni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije