Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakleno u Areni

Otvorili vrata stadiona: na trening uoči derbija došlo 20.000 navijača

Trening Galatasraya
Foto: Galatasaray/Twitter
1/4
16.03.2018.
u 21:13

Galatasaray na pobjedu kod Fenerbahçea čeka od 1999. godine, a na svom Twitteru je napisao: "Oni to zovu pakao, nama je to raj"

Devet kola prije kraja turskog prvenstva četiri se momčadi bori za naslov: Galatasaray (53 boda), Beşiktaş i Istanbul (po 50), te Fenerbahçe (47).

I baš ovog vikenda na redu su derbiji vodećih momčadi, u subotu (17 sati) igraju Fenerbahçe - Galatasaray, a u nedjelju (17) Istanbul - Beşiktaş.

Uoči derbija Galatasaray je otvorio vrata Turk Telekom Arene pa je na njihov trening došlo 20.000 navijača.

Ipak, najvatrenije bi trebalo biti u subotnjem dvoboju gdje će nogometaši Fenerbahçea i Galatasaraya igrati 388. derbi.

Njihovo rivalstvo traje više od sto godina, a uspješniji je Fenerbahçe sa 147 pobjeda, Galatasaray je slavio u 123 utakmice, a 117 susreta je završilo remijem.

Galatasaray na pobjedu kod Fenerbahçea čeka od 1999. godine, a na svom Twitteru je napisao: "Oni to zovu pakao, nama je to raj". 

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:45 16.03.2018.

Super atmosfera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije