Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI OLMO:

Pohvalio njemačko zdravstvo: Bolja je situacija s koronom nego u drugim zemljama!

Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
11.04.2020.
u 23:17

Nisam bio zadovoljan činjenicom da sam dobio tako skromnu minutažu u posljednjim utakmicama. Ima samo jedan put, jedan način da se to promijeni. Taj put se zove - trening! To je to, nema drugog načina - kaže Dani

Dani Olmo ove je zime prešao iz zagrebačkog Dinama u njemački RB Leipzig. Zbog koronavirusa i njemačka Bundesliga je trenutno u stanju mirovanja, ali Olmo je prokomentirao trenutnu situaciju u Njemačkoj. 

- Evo, treniramo u skupinama, jedna skupina trenira ujutro, druga poslijepodne. Također, radimo i individualno. Prije nego smo počeli trenirati, ja sam trenirao u stanu. S obzirom na to da ne živim u velikoj kući u kojoj sam mogao imati teretanu, kupio sam neke sprave, poput TRX-a i nekih drugih pomagala, sve sam radio pomalo, održavao se. Ali sam radio svaki dan, to je bilo jako dobro - kazao je Olmo u intervjuu za Sportske novosti.

Olmo je u početku igrao više nego u posljednjim utakmicama. Otkrio je kako ne zna pravi razlog zašto je završio na klupi za pričuve:

 - Nisam bio zadovoljan činjenicom da sam dobio tako skromnu minutažu u posljednjim utakmicama. Ima samo jedan put, jedan način da se to promijeni. Taj put se zove - trening! To je to, nema drugog načina.

Olmu je brat u Zagrebu, majka u Španjolskoj, a otac s njim u Njemačkoj. 

- Mama mi je u Terrrassi i dobro je. Brat mi je ostao u Zagrebu, on je u drugoj momčadi Dinama. Hvala Bogu da mi je mama i ostala obitelj dobro. Važno jest da su mi stariji članovi obitelji dobro. Moraju se paziti, koliko čujem, paze se... Znate, u Španjolskoj ipak nije kao u Njemačkoj, zdravstveni sustav nije tako dobro razvijen. Tata je ostao sa mnom u Leipzigu. Spremao se otići u Španjolsku prije dva tjedna, ali nije mogao, jer su počele krizne mjere. On mi je također pomagao u kućnim treninzima. Eto vidite, moja obitelj je na svim stranama, tako se poklopilo - poručio je Dani. 

Cijeli intervju pročitajte ovdje

>>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MichelleRV84
MichelleRV84
15:41 13.04.2020.

Sarah, 31. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije