Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda koja se ne odbija

Otkriveno zbog čega je Tomić napustio Istru: 'Zvao me Sven-Göran Eriksson!"

Goran Tomić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
05.12.2016.
u 10:03

"Nisam mogao odbiti takvu priliku, uz tako iskusnog stručnjaka mogu samo dodatno napredovati", kazao je Tomić

Goran Tomić danas je i službeno postao prvi pomoćnik legedarnog Sven-Görana Erikssona u redovima ambicioznog kineskog drugoligaša Shenzhena, doznaje Goal.com. Tako su otkriveni razlozi zbog kojih je mladi stručnjak napustio trenersko kormilo Istre 1961, pa otišao u Kinu...

"Danas sam i službeno postao prvi suradnik Sven-Görana Erikssona u Shenzhenu. Riječ je o vrlo ambicioznom klubu koji se želi plasirati u Prvu kinesku ligu. Potpisao sam ugovor na godinu dana s opcijom produljenja na još dvije sezone ako ostvarimo cij i uđemo u Prvu ligu, rekao je Tomić pa dodao:

"Nisam mogao odbiti takvu priliku, uz tako iskusnog stručnjaka mogu samo dodatno napredovati. Velika je ovo stvar za mene i moju karijeru."

A što je još rekao Goran Tomić pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 1

LI
Lisabon
10:12 05.12.2016.

A Pušnika je nazvao Guardiola i rekao mu da odmah napusti Hajduk i prepusti mjesto "Simeoneu iz Imotskog".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije