Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJ LUKIN POGLED...

Otkriveno tko je zanosna plavuša u zagrljaju Luke Modrića

Modrić i cura
Foto: Instagram
1/7
09.02.2020.
u 07:00

Hrvatski se kapetan, kao i uvijek kada se pojavi u javnosti, fotografirao s obožavateljima.

Luka Modrić dobro je poznato lice u bilo kojem dijelu svijeta da se pojavi. Čovjek osam godina igra u slavnom Realu, bio je proglašen najboljim nogometašem svijeta, kapetan je svjetskih doprvaka, na Instagramu ga prati više od 18 milijuna ljudi...

Modrić je tako nedavno sa suigračem Raphaelom Varaneom u Madridu bio na koncertu Enriquea Iglesiasa. Pao je i zajednička fotografija s popularnim pjevačom.

A hrvatski se kapetan, kao i uvijek kada se pojavi u javnosti, fotografirao s obožavateljima. Varane i Modrić pozirali su s jednom djevojkom plave kose. "Taj Lukin pogleda", bio je jedan od komentara na društvenim mrežama, a sada je otkriveno tko je navedena djevojka.

>> Pogledajte fotogaleriju

Modrić i cura
1/7

Riječ je o Bjeloruskinji Eleni Aleksejevni koja se bavi uređivanjem interijera. Živi u Minsku, no radi na projektima diljem svijeta. Bila je oduševljenja koncertom u Madridu jer je objavila brojne fotografije, među kojima i onu s Enriqueom Iglesiasom.

A poziranje s Modrićem je, dakako, bilo samo kako bi na Instagramu ostala uspomena. Nogometaš Reala od 2010. godine je u sretnom braku s Vanjom, a dobili su i troje djece. Modrić je obiteljski čovjek koji sa svojim najbližima vodi sasvim miran život.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
23:02 09.02.2020.

"U Zagrljaju"? Covijek napravio fotku sa obozavateljicom kakvih vjerojatno radi barem 10 svakog dana, a vi odmah krenuli u neke traceve... dajte se malo skockajte...

ZA
zagabria1
10:26 09.02.2020.

Respect Luka. Čuvaj se sponzoruša

Avatar dr. Evil
dr. Evil
17:29 09.02.2020.

...Lukica moj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije