Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U KINI

Otkriveno tko je plivač uhićen zbog sumnje u seksualno zlostavljanje, radi se o poznatom sportašu

Tamás Kenderesi
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
28.07.2019.
u 13:20

Kenderesi je na olimpijskim igrama u Rio de Janeiru osvojio broncu na 200 m delfin, dok je prošle godine na EP-u u Glasgowu bio drugi. Na svjetskom prvenstvu je osvojio osmo mjesto

Otkriven je identitet plivača kojeg je južnokorejska policija privela zbog sumnje u seksualno zlostavljanje u jednom noćnom klubu u Gwangjuu gdje se održava svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima.

Radi se o 22-godišnjem mađarskom plivaču Tamasu Kenderesiju kojem je u idućih 10 dana zabranjen odlazak Južne Koreje dok se cijeli slučaj ne istraži.

Policija je objavila kako je 22-godišnji plivač uhićen zbog optužbi za seksualno uznemiravanje 18-godišnje djevojke u klubu oko 3 sata u nedjelju. 

Plivač je u pratnji odvjetnika iz svoje zemlje demantirao sve optužbe, a nakon što je ispitan pušten je, ali ne smije napuštati zemlju.

Kenderesi je na olimpijskim igrama u Rio de Janeiru osvojio broncu na 200 m delfin, dok je prošle godine na EP-u u Glasgowu bio drugi. Na svjetskom prvenstvu je osvojio osmo mjesto.

Incident se dogodio 24 sata nakon što su dvije osobe poginule, a 10-ak ih je ozlijeđeno među kojima i nekoliko sudionika Svjetskog prvenstva u vodenim sportovima, u nesreći koja se dogodila u jednom tamošnjem noćnom klubu.

Obje osobe koje su poginule bili su državljani Južne Koreje.

Do nesreće je došlo kada se urušila gornja plesna platforma u diskoteci i pala na osobe koje su se nalazile na donjoj platformi.

Šef lokalne vatrogasne postrojbe Kim Young-don izjavio je kako je do nesreće došlo zbog prevelikog broja ljudi koji se nalazio u klubu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
CroZrakomlatNo1
12:31 04.08.2019.

madžari, slovenci, srbi, muslimani.... znao je Bog a smo hrvati jaki i da ćemo izdžat i opostat još bolji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije