Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBILI GA

Otkriveno koliku je plaću Mandžukić tražio, slavni klub ostao u šoku!

Mario Mandžukić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
31.10.2019.
u 10:19

Mandžo je još ljetos bio blizu prelaska na Old Trafford, ali crveni vragovi nisu htjeli pristati na njegove financijske uvjete.

Mario Mandžukić donedavno je bio miljenik navijača Juventusa, a sada je pao u drugi plan i uopće ne igra.

Novi trener gura svoga miljenika Goznalo Higuain, a Mandže u posljednje vrijeme nema ni u zapisnicima. Juventus ga nije ni prijavio za nastup u Ligi prvaka.

Poslana mu je jasna poruka da nema budućnosti u klubu pa preostalo vrijeme do početka prijelaznog roka može iskoristiti za pronalaženje novog kluba. Manchester United zainteresiran je za bivšeg vatrenog, a sada talijanski i engleski mediji donose nove detalje.

Navode da je Mandžo još ljetos bio blizu prelaska na Old Trafford, ali da crveni vragovi nisu htjeli pristati na njegove financijske uvjete. Tvrde da je Mandžukić tražio 300.000 funti tjedno, što je više od 15 milijuna funti ili 18 milijuna eura godišnje.

No, napominju i da je Mandžukić sada drastično smanjio financijske apetite kako bi na zimu ostvario transfer na Old Trafford. Vjeruje se i da će dovoljno isplatiti oko 12 milijuna eura Juventusu kako bi ga pustio da ode.

Podsjećamo, Mandžukić je u Juventusu od 2015. godine i od tada je za staru damu odigrao 117 utakmica i zabio 30 golova. Ranije je igrao za Atletico, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Ključne riječi

Komentara 18

AR
ArsenT
11:27 31.10.2019.

To je najbolje stanje, naročito u njegovim godinama, ne radiš, a plaća ide.

MA
marli
14:47 31.10.2019.

Kakvi su to novci, koliko čovjek mora biti .... da još ide navijat za taj čisti biznis i milijune ????????

DU
Deleted user
12:58 31.10.2019.

Nevjerovato. Covjek se dobro igra za svoj gust i trazi toliki novac. Rudar dobro rudari i dobije k.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije