Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od popusta

Otkriveno koga je Guardiola jutros izveo na trening, s kime stiže u Zagreb!

Pep Guardiola
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
10.12.2019.
u 12:41

Vezni red i napad gostiju bit će standardno moćni, dok će tek eventualno u obrani prigodu dobiti Harwood-Bellis ili Garcia

Manchester City održao je u utorak ujutro trening uoči polaska u Zagreb, a novinari Manchester Evening Newsa otkrili su koga je sve strateg Pep Guardiola izveo na travnjak.

Našlo se tu tek nekoliko mladih igrača, pa sve govori da će se Dinamo ipak sudariti sa snažnim suparnikom u srijedu navečer.

Pep Guardiola izostavio je braniča Johna Stonesa koji je zadobio ozljedu protiv Manchester Uniteda, a poštedu je dao i Davidu Silvi budući da je nastupio u tri ogleda zaredom.

Pojedine zvijezde, za koje se očekivalo da će ostati u Engleskoj budući da City u nedjelju gostuje u Londonu kod Arsenala, ipak će stići u glavni grad Hrvatske, a to se u prvome redu odnosi na Kevina De Bruynea.

Evo tko je jutros sudjelovao na treningu: 

Vratari: Ederson, Bravo, Carson 

Braniči: Walker, Cancelo, Fernandinho, Otamendi, Garcia, Harwood-Bellis, Mendy, Zinčenko, Angelino 

Veznjaci: Gundogan, Rodri, Bernardo Silva, Foden, De Bruyne

Napadači: Mahrez, Sterling, Jesus

Drugim riječima, vezni red i napad gostiju bit će standardno moćni, dok će tek eventualno u obrani prigodu dobiti Harwood-Bellis ili Garcia.

Podsjetimo, Dinamo još uvijek može do osmine finala Lige prvaka, ali osim što mora svladati City, treba dočekati remi Šahtara i Atalante (igra i poraz Ukrajinaca) u Harkivu. 

Komentara 6

CE
cenzura
13:30 10.12.2019.

Kakve veze ima to tko je na treningu sa sutrašnjom utakmicom???? Evo i Mesi je na treningu Barce a sutra ni ne putuje u Milano!

TU
turbolet
14:35 10.12.2019.

Hvala najljepša na ovom otkriću. Sad mirno spavam.

DU
Deleted user
14:26 10.12.2019.

City je privatan profesionalan klub i dosao je zaraditi pare pobjedom. Sve je to samo biznis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije