Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE U HRVATSKOJ

Otkriveno gdje Luka Modrić ljetuje, a na odmor je poveo brojno društvo

Luka Modrić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
26.06.2019.
u 17:00

Nogometaš Reala na odmor u turski Bodrum je otišao s odnedavno umirovljenim Darijem Srnom i Mateom Kovačićem te obiteljima, s kojima je često ljetovao proteklih godina.

Najbolji igrač svijeta i hrvatski kapetan Luka Modrić za odmor od naporne sezone izabrao je Tursku, pišu tamošnji mediji.

Nogometaš Reala na odmor u turski Bodrum je otišao s odnedavno umirovljenim Darijem Srnom i Mateom Kovačićem te obiteljima, s kojima je često ljetovao proteklih godina.

Modrić je pokušao provesti godišnji odmor u miru i bez daleko od fotoaparata pa nije najavio dolazak u Tursku. No, nije mogao izbjeći brojne navijače koji su ga prepoznali.

Bodrum je jedno od najekskluzivnijih ljetovališta na turskoj rivijeri, smješten je na obali Egejskog mora. Zbog prekrasne prirode posjećuju ga brojni turisti, a tamo često ljetuju slavne osobe.
 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Optimyst
Optimyst
17:31 26.06.2019.

"Otkriveno" zvuči kao da imate puno pravo objavljivati detalje tuđih privatnosti.

BA
barbaizamerike
18:35 26.06.2019.

Modricu Legendo uzivaj

DU
Deleted user
17:55 26.06.2019.

Ostavite Modrića i društvo na miru, ljudi imaju pravo provoditi svoje GO tamo gdje žele . Naši novinari žele senzacionalizam tamo i gdje ga nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije