Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA NASLJEDSTVO

Otkriveni u tajnoj kući: Pronađena dva sefa koja je Maradona ostavio

Diego Armando Maradona
Foto: Press Association/Pixsell
1/17
27.01.2021.
u 13:41

Diego je svojevremeno živio sedam godina u Dubaiju i u svojoj kući, točnije u spavaćoj sobi je imao dva zaključana sefa kojima nitko nije mogao pristupiti, a što je najgore, i dalje ne može

Diego Armando Maradona je ostavio puno upitnika nakon svoje smrti. Radi se naravno o raspodjeli njegovog bogatstva za koje se bori čak 11 njegovih nasljednika, pet službeno priznatih  i šest navodnih koje on za života nije priznao. 

U cijeloj drami borbe za svaki njegov novčić koja je krenula odmah po proglašenju njegove smrti, otkriveni su novi detalji. 

Naime, Diego je svojevremeno živio sedam godina u Dubaiju i u svojoj kući, točnije u spavaćoj sobi je imao dva zaključana sefa kojima nitko nije mogao pristupiti, a što je najgore, i dalje ne može. 

Kuća u Emiratima je, na neki način, bila Diegovo tajno mjesto, a on je ondje obožavao biti. Rekao je u jednom intervjuu kako je u Dubaiju našao svoj drugi dom i da bi ondje volio i ostati. Ipak, nije ostao, ali nikome nije niti rekao što je 'zaštekao' u sefovima. 

- Nitko ne zna zapravo što je u njima - prenosi španjolski list "AS".

Izvor blizak nogometašu prokomentirao je:

- To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Maradona zna što je to. To mogu biti satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dvije godine - naveo je izvor.

Diegova se imovina u trenutku njegove smrti procijenila na 75 milijuna dolara, s tim da je ono što je u sefovima i dalje nepoznato. 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beskucnik
03:26 28.01.2021.

Ja se sjecam crtica Gustav trodlaki , on je u banci radio , izvadi sve dragocjenosti iz sefa i unutra stavi sendvic , tako bi i u Diegovim sefovima moglo biti , bijelog praha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije