Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjeno ZDS

Otkriveni detalji s Maksimira: 'Protiv Ukrajine je na tribine ubačeno puno agenata'

Hrvatski navijači
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/11
28.03.2017.
u 14:49

Svaka čast svima koji su nas došli bodriti, nadam se da će i ubuduće biti tako, rekao je nakon susreta junak utakmice Nikola Kalinić.

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak je na Maksimiru pobijedila Ukrajinu s 1:0 (Kalinić) i napravila važan korak na putu prema Rusiji u kojoj će se 2018. godine održati Svjetsko prvenstvo.

Maksimir je napokon bio pun, a atmosfera fantastična. Igrači su osjetili tu povezanost s tribinama pa su na terenu davali sve od sebe.

- Svaka čast svima koji su nas došli bodriti, nadam se da će i ubuduće biti tako, rekao je nakon susreta junak utakmice Nikola Kalinić.

A danas je tijekom gostovanja na N1 televiziji predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak otkrio i zanimljivu činjenicu koja objašnjava zbog čega nije bilo incidenta na stadionu.

- Imali smo ubačene promatrače na druge tribine. Kad je netko pokušao skandirati 'Za dom spremni', bilo je odmah 'Stani!', 'Zaveži!' Po našim informacijama bilo je ubačeno jako puno agenata. Bilo je jako puno branitelja, bilo je onih Uvijek vjernih, koji su bili raspoređeni da naprosto spriječe. Bilo je i raspoloženje euforično na stadionu, objasnio je Čičak.

>>Maksimirom je odjekivalo 'U boj' i 'Zovi, samo zovi', a navijači nisu napravili ni jedan incident

Komentara 2

DU
Deleted user
20:20 28.03.2017.

Dobro da nam ovi necitaju i misli. Inace bilo bi problema.

Avatar wakanda
wakanda
15:38 28.03.2017.

I sad ti reci da ja to normalno, od 100 pjesma kaj se mogu pjevati na utakmicama hrvatske ostali smo na njih par radi ovakvih neprijatelja..jos malo cemo se ko pola "navijaca" u svijet derat melodiju od seven nation army, stvarno super.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije