Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANALNO

Otkriven uzrok crijevne viroze u reprezentaciji: Mogli su se svi zaraziti

Duvnjak
HRS
23.01.2021.
u 16:54

Iz stožera reprezentacije su javili da ne bi trebalo biti problema i da će Martinović biti spreman za susret s Argentinom. Duvnjak je zdrav i on nije upitan. Obojica su bili na večeri tako da će sve biti u redu.

Sa Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu stigla je jučer vijesti da je naša reprezentacija "pokupila" želučanu virozu. 

Nekoliko igrača se požalilo, a najlošije su prošli Ivan Martinović i Domagoj Duvnjak, javio je RTL. Martinović je zbog toga propustio trening, a zbog opreza je testiran i na koronavirus. Srećom, nije zaražen.  

No, iz stožera reprezentacije su javili da ne bi trebalo biti problema i da će Martinović biti spreman za susret s Argentinom. Duvnjak je zdrav i on nije upitan. Obojica su bili na večeri tako da će sve biti u redu. 

- Mislimo da je vjerojatni uzrok problema bila salata, točnije voda kojom je ispiru - rekli su iz reprezentacije za 24sata. 

Iako takva pojava i nije čudna za Egipat i slična područja, pomalo je zastrašujuće pomisliti da su se svi mogli zaraziti i prije i poslije ove utakmice samom konzumacijom vode. Na sreću, nema mjesta panici, tako kaže i naš fizioterapeut Damir Kajba koji je sve podrobno objasnio u videu s tehnikom Zdravkom Mirilovićem koji je također morao učestalo brisati....Naočale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Možemo biti sretni da nije došlo do većih komplikacije. Podsjećamo, hrvatska rukometna reprezentacija u 18 sati igra protiv Argentine utakmicu drugog kruga turnira. Ako kauboji pobjede, izborit će plasman u četvrtfinale SP-a.

Ajmo dečki, idemo po to četvrtfinale! 

Komentara 5

ET
etizop12
18:08 23.01.2021.

a vi svi kao da ste sa marsa pali... prvo i osnovno pravilo u takvim zemljama - ne jesti nista (od voca i povrca) sto se pere vodom vec iskljucivo i samo ono sto se guli...

KE
kentie
10:12 25.01.2021.

pa prokuhavajte vodu majku mu staru, deficijens za sve namirnice...vi liječnici kontrolirajte hranu, vodu, voće i povrće...dajte si truda...

DU
Deleted user
23:59 23.01.2021.

To u Egiptu nije nis novoga i smiješno je da se tako nešto desi našoj reprezentaciji.... pitam se čemu sluze neki ljudi u našem vodstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije