Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri dana žalosti

Otkriven točan uzrok Maradonine smrti, pokopat će ga na periferiji grada

Diego Maradona has died
Foto: FERNANDO GENS/DPA/PIXSELL
1/10
26.11.2020.
u 14:30

Maradona će biti pokopan uz svoje roditelje

Argentinska nogometna legenda Diego Maradona, koji je u srijedu umro od edema pluća uzrokovanoga slabim radom srca, bit će pokopan u četvrtak na groblju na periferiji Buenos Airesa, izjavio je glasnogovonik za agenciju France Presse.

- Pokop će biti održan u četvrtak poslijepodne u Vrtu mira u Bellavisti, sjeveroistočno od argentinskog glavnog grada, gdje počivaju i njegovi roditelji - dodao je Sebastian Bianchi.

Posljednji ispraćaj organiziran je u Ružičastoj kući (Casa Rosada), vladinoj zgradi u srcu glavnog grada, a Maradonu u suzama i s ovacijama ispraćaju tisuće Argentinaca koji se klanjaju pred njegovim lijesom i ostavljaju cvijeće.

U Argentini su proglašena i tri dana žalosti.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije