Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMI TO TRAŽILI

Otkrivamo zašto su se hrvatski igrači otišli cijepiti u Beograd

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Hrvatska - Bahrein
Slavko Midzor/PIXSELL
27.04.2021.
u 20:37

- Naš klub, zahvaljujući činjenici da je dio Nexe Grupe koja posluje na regionalnom tržištu, imao je priliku svojim igračima pružiti mogućnost cijepljenja u Srbiji. Naši igrači su sami izrazili želju da se cijepe, kako bi zaštitili svoje najdraže i vlastito zdravlje – rekao je Josip Ergović

Rukometaši Hrvatske sutra će u Varaždinu (19 sati) protiv Slovačke igrati svoju treću utakmicu u skupini EHF Europskog kupa. Nakon domaćih pobjeda nad Mađarskom i Španjolskom slijede nam dva susreta protiv Slovačke (srijeda i četvrtak) te gostovanje u Mađarskoj u subotu. Sutra će Slovačka biti domaćin, a riječ je utakmici koja se trebala igrati kod njih, ali je zbog pandemije odgođena. Hrvoje Horvat, izbornik Hrvatske, u međuvremenu je ostao bez još dva igrača.

Zbog pozitivnog nalaza na Covid-19 neće biti vratara Morena Cara, a neće biti ni lijevog vanjskog Halila Jaganjaca. Naime, Jaganjac je negativan ali se vozio u automobilu s Carem pa stručni štab nije htio ništa riskirati. Tako će za susret protiv Slovačke imati na raspolaganju samo pet vanjskih igrača, od čega su čak trojica srednjaka.

Inače, Car i Jaganjac, kao i još nekoliko igrača Nexea, cijepili su se protiv korona virusa u Beogradu.

- Naš klub, zahvaljujući činjenici da je dio Nexe Grupe koja posluje na regionalnom tržištu, imao je priliku svojim igračima pružiti mogućnost cijepljenja u Srbiji. Naši igrači su sami izrazili želju da se cijepe, kako bi zaštitili svoje najdraže i vlastito zdravlje. Petorica igrača cijepljena su cjepivom Pfizer u Srbiji. Nažalost, uvijek je moguće da osobe, bez obzira na cijepljenje, budu izložene zarazi, s obzirom na rok u kojem prime cjepivo i trenutku u kojem ono počne djelovati, dakle moguće je zaraziti se i 24 sata nakon cijepljenja. RK Nexe čini dalje sve što je u našoj moći kako bi zaštitio svoje igrače, prilagodio se odlukama Hrvatskog rukometnog saveza i omogućio nastavak održavanja Premijer Lige, na što apeliramo cijelo vrijeme – rekao je Josip Ergović, predsjednik kluba.

>> Pogledajte 10 pitanja za Niku Fleiss

Komentara 9

EP
Epil
00:19 28.04.2021.

Prodane duse i korona panicari.

PE
peronja
10:06 28.04.2021.

Josip Ergović. Mesić.

ZI
zionvernichter
20:44 27.04.2021.

Naravno,Sputnik 5 ,je najbolje cijepivo,a ne ovo sa zapada,gdje zionisti imaju prste unutra !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije