Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko iznenađenje u Ligi prvaka

Otkrivamo zašto Domagoj Duvnjak nije sudjelovao u blamaži Kiela u Celju

22.09.2022.
u 13:43

Ne znam, baš me dobro išlo protiv Kiela, postigao sam deset pogodaka, a imao sam osjećaj da sam igrao cijelo vrijeme da sam mogao postići i dvadeset – rekao je Vlah.

Veliko iznenađenje priredili su rukometaši Pivovarne Laško Celje koji su u 2. kolu elitne skupine Lige prvaka pobijedili njemački Kiel (38:36).

Junak pobjede bio je Aleks Vlah koji je do nedavno igrao za PPD Zagreb. Srednji vanjski Celja sada bi jako dobro došao "plinarima".

- Nažalost to sa Zagrebom ispalo je kako je ispalo. Meni je trenutno ovdje jako dobro. Igram puno, igram dobro i momčad pobjeđuje što je najvažnije.

- Doduše, imali smo kiks kada smo u slovenskom Superkupu izgubili od Gorenja, ali zato u Ligi prvaka igramo sjajno. Ne znam, baš me dobro išlo protiv Kiela, postigao sam deset pogodaka, a imao sam osjećaj da sam igrao cijelo vrijeme da sam mogao postići i dvadeset – rekao je Vlah.

Kakva Vam je suradnja s naša dva igrača, Martinovićem i Ivankovićem?

 - Više nego dobra, kako na parketu tako i izvan parketa. Po godinama smo tu negdje pa imamo dosta zajedničkih tema – dodao je Vlah. 

Utakmicu je s tribina pratio Hrvoje Horvat, izbornik Hrvatske. 

- Došao sam uživo gledati Ivankovića i Martinovića. Trenutno na desnom i lijevom vanjskom imamo gužvu što se tiče reprezentacije ali su Ivanković i Martinović sigurno igrači koje moram pratiti jer su oni naša budućnost – rekao je Horvat.

Je li Vas iznenadila pobjeda Celja?

- Uvjeren sam da je sve iznenadila. Mislim da je Kiel ušao u utakmicu – lako ćemo, i to im se na kraju osvetilo. Pored svega domaći vratar branio je čudesno prvo poluvrijeme – istaknuo je naš izbornik.

Za Kiel nije igrao Domagoj Duvnjak, kapetan hrvatske reprezentacije. On je ostao u Kielu zbog obiteljskih problema koji su se pojavili neposredno prije odlaska u Sloveniju.

>> Pogledajte i video: Zoran Primorac za Večernji list: Nikada neću zaboravit osjećaj kada sam nosio zastavu na OI

Standings provided by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije