Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Otkrio nevjerojatan način na koji je skinuo kletvu: Stavio sam urin u bocu s vodom...

15.01.2020.
u 08:29

Prema legendarnom vrataru Redsa Bruceu Grobbelaaru, koji je za slavnu momčad branio od 1981. do 1994., ove će sezone Liverpool osvojiti naslov jer je on uspio skinuti kletvu

Liverpool ove sezone ima pravu priliku osvojiti toliko željeni naslov prvaka Engleske nakon 30 godina. Momci Jürgena Kloppa trenutačno su prvi na prvenstvenoj tablici i imaju ukupno 61 bod, dok drugoplasirani Manchester City ima tek 47. Vjerojatnost da naslov ne osvoji su male...

No zanimljiva su tumačenja zašto sve ove godine tog trofeja nije bio u vitrinama Anfielda, i to još od davne sezone 1989./1990. kada su posljednji put imali naslov prvaka Engleske.

Naime, prema legendarnom vrataru Redsa Bruceu Grobbelaaru, koji je za slavnu momčad branio od 1981. do 1994., ove će sezone Liverpool osvojiti naslov jer je on uspio skinuti kletvu.

– Kada me 1992. godine sponzorirao Zambezi Lager, oni su poslali vrača sa sobom i on je obišao vratnice, stavio svoj mali kozji rep i vodu preko stativa s ​​obje strane i na mikrofon rekao: “Kada ovdje više ne bude Junglemana Brucea Grobbelaara, više nećete osvojiti ligu” – prisjeća se Grobbelaar koji tvrdi da je pokušao skinuti kletvu urinirajući po golovima na Anfieldu 2014. godine. Tada je bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard propustio priliku da zabije gol kada se poskliznuo protiv Chelseaja.

– Nakon toga spustio sam se na teren i počeo mokriti po vratnicama, ali su me ulovili i izbacili s travnjaka. Tako da smo došli na drugo mjesto.

No Grobbelaar sada tvrdi da je napokon “ispunio zadatak” kada je prošle sezone igrao jednu memorijalnu utakmicu. Tada je uspio staviti malo urina u bocu s vodom koju je prolio po vratnicama.

– Bili smo u svlačionici i dečki su rekli da danas moram obaviti posao. Rekao sam: “O. K.”, uzeo bocu vode, otišao u toalet, pomokrio se u nju te nakon prvog poluvremena prolio to po jednim vratnicama, a u drugom poluvremenu po drugim. Odradio sam posao – zaključio je Grobbelaar.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 4

ME
medvedgrad
11:02 15.01.2020.

Vidim ja krenulo Liverpoola, ne znam sta je

Avatar southman
southman
08:54 15.01.2020.

Hvala Ti legendo što si skinuo kletvu haha

Avatar majkuvam
majkuvam
15:00 15.01.2020.

A kad ćes doći u Split?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije