Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO JE TAJ SUSRET

Otkrio dugo čuvanu tajnu: On i Davor Šuker dogovorili su rezultat utakmice u Hrvatskoj!

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/4
28.04.2020.
u 19:54

Igrači Argentine su u Hrvatsku došli prilično umorni. Ruggeri je rekao da su jedva stajali na nogama, a da su ključne 'sastanke' na terenu i dogovor o njenom konačnom ishodu održali Diego Maradona i Davor Šuker, suigrači iz Seville

Oscar Ruggeri, nekada sjajni branič argentinske reprezentacije iz 80-ih godina prošlog stoljeća s kojom je bio i svjetski prvak 1986. godine, danas je voditelj emisije 90 Minutes of Soccer. 

U njoj je ugostio i veliku legendu urugvajskog nogometa, Diega Forlana, a u razgovoru s njim Ruggeri je u jednom trenutku ispričao zanimljivu anegdotu koja se dogodila 1994. godine u Maksimiru kada su u prijateljskoj utakmice snage 'odmjerili' Hrvatska i Argentina. Argentina se tada pripremala za nastup na SP-u 1994. u SAD-u, a u sklopu niza prijateljskih utakmica stigla je i u Zagreb.

Ruggeri je rekao kako taj susret Argentini došao u totalno pogrešno vrijeme jer su bili na turneji na kojoj Argentina u nekoliko dana igrala protiv Ekvadora, Izraela i Hrvatske. Igrači Argentine su u Hrvatsku došli prilično umorni. Ruggeri je rekao da su jedva stajali na nogama, a da su ključne 'sastanke' na terenu i njenom konačnom ishodu održali Diego Maradona i Davor Šuker, suigrači iz Seville. 

- Hrvatska je tada imala odličnu momčad. Igrali su Boban, Šuker, Prosinečki. Mi smo jedva stajali na nogama od putovanja. Diego je jako dobro poznavao Šukera i uslijedili su dogovori. Sve dok nije pao konačna potvrda: 'Nećemo napadati jedni druge'- rekao je Ruggeri.

Rezultat utakmice - 0:0, bez pravih prilika. 

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
03:45 29.04.2020.

Moze li podlije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije