Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVI LUZERI

Otkrili nepoznate detalje o vatrenima: Nevjerojatan propust Francuza

Doček hrvatske reprezentacije u Zagrebu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
18.07.2018.
u 15:58

Nisu samo Hrvati njihov veliki propust, istu su stvar napravili i sa četiri francuska reprezentativca

Srebro hrvatskih nogometaša nije tema samo u našoj domovini, slike nezaboravnog dočeka odjeknule su svijetom, a mnogi svjetski mediji traže nepoznate detalje o našim reprezentativcima.

Jedan takav otkrili su francuski mediji koji tvrde da su na počecima karijere Ivan Rakitić i Domagoj Vida zamalo postali suigrači u St. Etienneu.

Rakitića je, dok je još igrao za Basel, zelenima predložio tadašnji koordinator njihove škole Sebastien Fontbonne, dok im je Vida preporučen od strane posrednika, no klubu je tada bilo previše dati 500.000 eura za igrača Osijeka.

Doček hrvatske reprezentacije u Zagrebu
1/3

Nisu hrvatski reprezentativci jedini koje je ovaj deseterostruki francuski prvak propustio dovesti dok su još bili na počecima karijere. 
Ponuđena su im i četiri današnja francuska reprezentativca - Nabil Fekir, Antoine Griezmann, Olivier Giroud i Florian Thauvin, no kao i u slučaju naših igrača, procijenili su da nisu dovoljni dobri za njihov klub.

>> Pogledajte i kakvu je poruku Subašić poslao Fifi sa Stanova

Komentara 62

MR
mrblack
21:04 18.07.2018.

Nisu Francuzi bili bolji od Hrvata, to zapamtite, barem ne u nedjelju,ključnu rolu je odigrao neko treći

MA
Matenate
19:34 18.07.2018.

Ludilo ljevičara ne prestaje , tužakaju po svijetu da opravdaju svoju pokvarenost , Pozvali redikula Zuroff da se oglasi .Brzojav... pomozi antifama daj nam podršku

ME
Menjik
21:57 18.07.2018.

neka pati koga smeta. al vas je se nakotilo. polako izlazite opet iz rupa u koje ste se ovih dana sakrili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije