Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI PUT

Otkazana borba između Joshue i Puleva

Joshua - Ruiz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
03.04.2020.
u 19:18

Prije tri godine Pulev je odustao od borbe zbog ozljede ramena, a zamijenio ga je Carlos Takam. Joshua je kamerunskog boksača pobijedio tehničkim nokautom u desetoj rundi

Borba za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji između Britanca Anthonyja Joshue i obveznog izazivača IBF-a Kubrata Puleva iz Bugarske, prvobitno zakazana za 20. lipnja, odgođena je, priopćili su u petak promotori Matchroom Boxinga.

Borba se trebala održati na stadionu Tottenhama, ali je pandemija koronavirusa zaustavila i taj događaj.

Pregovori oko ove borbe trajali su nekoliko mjeseci, a osim doma "Spursa", favorit za održavanje meča bio je i Arsenalov stadion Emirates.

Za 30-godišnjeg aktualnog svjetskog prvaka po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO trebala je to biti prva borba nakon što je vratio pojaseve prošlog prosinca u revanšu s Andyjem Ruizom Jr-om.

Osam godina stariji Pulev do sada je u karijeri imao 29 borbi, a jedini poraz u karijeri doživio je 2014. godine kada ga je u borbi za svjetski naslov nokautirao Vladimir Kličko.

Zanimljivo, ovo je već drugi put da je otkazan okršaj Joshue i Puleva.

Prije tri godine Pulev je odustao od borbe zbog ozljede ramena, a zamijenio ga je Carlos Takam. Joshua je kamerunskog boksača pobijedio tehničkim nokautom u desetoj rundi.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije