Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONE

Otkazan WTA turnir u Montrealu

Tenis/Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
11.04.2020.
u 21:45

U vrijeme kada su tenisačice ove godine trebale nastupati u Montrealu tenisači bi trebali igrati u Torontu u provinciji Ontario

Teniski WTA turnir koji se trebao igrati od 7. do 16. kolovoza u Montrealu prebačen je za 2021. godinu jer je vlada kanadske pokrajine Quebec zbog pandemije koronavirusa zabranila sva događanja do 31. kolovoza ove godine.

Za sada je WTA sezona tenisačica prekinuta do 12. srpnja, a daljnje odluke vezane za eventualni nastavak vodstvo natjecanja donijet će sljedećeg mjeseca.

U vrijeme kada su tenisačice ove godine trebale nastupati u Montrealu tenisači bi trebali igrati u Torontu u provinciji Ontario.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije