Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Otkazan veliki sportski turnir zbog koronavirusa: Rizik je prevelik

Tommy Haas
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
09.03.2020.
u 08:20

U južnoj Kaliforniji potvrđeno je nekoliko slučajeva koronavirusa te su organizatori odlučili otkazati spomenuti turnir zbog straha kako ne bi došlo do širenja virusa, ali i prvenstveno zbog igrača i njihove sigurnosti

Veliki teniski turnir u Indian Wellsu, koji je trebao biti prvi iz Masters serije u ovoj godini, neće se održati zbog koronavirusa. 

U južnoj Kaliforniji potvrđeno je nekoliko slučajeva koronavirusa te su organizatori odlučili otkazati spomenuti turnir zbog straha kako ne bi došlo do širenja virusa, ali i prvenstveno zbog igrača i njihove sigurnosti.  

- Rizik je prevelik. Nije u javnom interesu navijača i igrača. Moramo zajedno zaštiti zajednicu od koronavirusa - rekao je profesor David Agus, a direktor turnira Tommy Haas poručio je:

- Razočarani smo što se turnir neće održati, ali zdravlje i sigurnost lokalne zajednice, navijača, igrača i volontera, sponzora, zaposlenih i svih koji vezani za ovaj turnir je najvažnija. Spremni smo turnir održati u nekom drugom terminu i istražit ćemo sve opcije - poručio je. 

>>> Pogledajte veliko finale humanitarnog turnira na Šalati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije