Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVENTIVNO DJELOVANJE

Otkazan prijateljski susret Hajduka i Troglava

neredi, siroki brijeg
Tomislav Miličević
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
07.10.2009.
u 22:06

Po principu ''bolje spriječiti nego liječiti'', prijateljska utakmica između Hajduka i Troglava, koja se trebala odigrati u četvrtak u Livnu, otkazana je!

Bio je to zahtjev Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i potpuno logičan slijed događaja nakon tragedije koja se u nedjelju dogodila u Širokom Brijegu.

Obzirom da se prema Fifinom statutu nijedna međuklupska ili međuligaška utakmica momčadi iz različitih saveza ne može odigrati bez izričitog odobrenja obaju saveza, bijeli neće put Federacije.

Odgođene su i sve prijateljske utakmice koje su se za vrijeme reprezentativne stanke trebale odigrati na području BiH. Susresti su trebali Zrinjski i Šibenik te Osijek i Zvijezda iz Gradačca.

Podsjetimo, nakon jučerašnjeg Torcidinog divljanja u Baškoj Vodi, Dinamo je otkazao susret koji se u srijedu trebao odigrati protiv zagrebačkog Trnja, kao i sve ostale prijateljske oglede.

 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
beaver
22:24 07.10.2009.

nikad nece tamo mira biti...

DH
dalibor.hren
08:09 08.10.2009.

Tkz. navijačii su potpuno šenuli, poludjeli. Gdje je sad, u Engleskoj educirana u suzbijanju nasilja na stadionima i oko njih, \"štovana\" gospođa Adlešić?U GB je na naš trošak bila desetak dana i rezultati se vide!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije