Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Otišli bez Borne Ćorića! Nakon otkaza Krajanu, novi udarac za reprezentaciju

Borna Ćorić i Marin Čilić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
12.11.2019.
u 09:32

Imali smo jutros situaciju. Borna je dobio temperaturu preko noći tako da jutros nije bio u stanju putovati s nama u Madrid. Čekamo ga čim se stanje stabilizira, sutra ili preksutra, rekao je Škugor

Naprasna smjena izbornika hrvatske reprezentacije u Davisovu kupu Željka Krajana samo nekoliko dana prije polaska u Madrid, gdje će naši tenisači od 18. do 24. studenoga braniti naslov (koji su osvojili s njim na klupi), ostavila je mnoga pitanja.

Na njih odgovori nisu stigli ni na jučerašnjoj konferenciji za medije, ali zato će danas igrači otputovati u Madrid, a na Krajanovo mjesto uskočit će igrač/izbornik Franko Škugor

Uoči puta u Španjolsku prijestolnicu Škugor je rekao.

– Imali smo jutros situaciju. Borna je dobio temperaturu preko noći tako da jutros nije bio u stanju putovati s nama u Madrid. Čekamo ga čim se stanje stabilizira, sutra ili preksutra. 

Pridruženi član je Antonio Veić kao trener, a i sam je radio s Ćorićem tako da je korisno da je tu s nama.

Imamo trening već danas navečer, a to je dobro zbog prilagodbe – rekao je Škugor.

 

 

Ključne riječi

Komentara 29

VJ
vjekoslavkatalina
09:58 12.11.2019.

ha,ha..kakvi trikovi...kolovođa smjene krajana borna covic nece vjerojatno igrati..sve su pripremili za opravdanje pusione u madridu..ne bi me cudilo da drugi kolovođa dodik otkaze...bitno da su smjenili krajana zbog karlovica koji makar imao 40 na leđima...u boljoj formi danas od bunđija...zato i nisu pristali da karlito dođe igrat da se ne osramote i karlovic koji mec pobjedi a oni popuse...krajan je gospodin za ove..

MI
mirotvorac971
10:06 12.11.2019.

luzeri od formata ... reprezentacija ne bi smjela biti ničija prćija ...

SJ
Sve je uzalud
09:48 12.11.2019.

........sramota za savez..........sve što valja treba potjerati............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije