Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmor bez dečka

Otišla do kraja! Djevojka Portova igrača može dan učiniti još vrućim

Patricia Gomez
Foto: Instagram
02.08.2017.
u 18:27

I dok se njezin dečko znoji na treninzima novog trenera Sérgija Conceiçãa lijepa Patricia uživa na Kubi, ali stalno misli na njega

Patricia Gomez, djevojka Portova igrača Ólivera Torresa, odlučila je s prijateljicama otići na odmor. I dok se njezin dečko znoji na pripremama kod novog trenera Sérgija Conceiçãa, lijepa Patricia uživa na Kubi i stalno misli na njega.

Svaki dan na Instagramu objavi barem jednu fotografiju kako bi Španjolac znao da ona misli na njega. Čak je otišla i do kraja. Na pješčanoj plaži skinula je sve sa sebe. Óliveru je sigurno bilo posebno drago...

 

The Most Beautiful Place #cuba ✨

A post shared by Patri Gómez (@patrigoe) on

 

🌺#extraordinaryexplorer

A post shared by Patri Gómez (@patrigoe) on

 

A post shared by Patri Gómez (@patrigoe) on

 

El balcón de mi vida. #Viñales

A post shared by Patri Gómez (@patrigoe) on

Komentara 2

BB
bozo.babic
18:50 02.08.2017.

prodajem mrkve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije