Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR STAV

Otac Novaka Đokovića objasnio zašto Roger Federer nije dobar čovjek

AUS, ATP Tour, Australian Open 2020
EXPA/PIXSELL
02.04.2021.
u 19:42

Naglasio je i da svijet nikad neće imati takvog prvaka kao što je njegov sin te da bi svi tog trebali biti svjesni

Srđan Đoković, Novakov otac, idealan je sugovornik jer ništa ne skriva i otvoreno kaže što misli. Tako je bilo i u intervjuu za srpsku televiziju K1, gdje se odlučio kritizirati "zapadne" medije, ali i Rogera Federera.

- Očito je da strani mediji nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Iskreno, ni ja ne želim biti dio tog njihovog svijeta. Nekako mi se čini da je taj njihov svijet izokrenut. Žao mi je što im ne odgovaraju moje izjave, ali govorim istinu. Toliko blate Novaka da je ono što im odgovaram samo 0,01 posto oštrije od toga - izjavio je Srđan Đoković.

Naglasio je i da svijet nikad neće imati takvog prvaka kao što je njegov sin te da bi svi tog trebali biti svjesni pa se ujedno i odnositi na bolji način prema njemu. Nakon tvrdnje da je sinu prenio svoju hrabrost i srčanost, a od majke mirnoću, "dodirnuo" se Federera.

- Prije otprilike 15 godina napao je mog sina, koji je tad bio jako mlad, svega 18 ili 19 godina. Federer je tad znao da dolazi netko bolji od njega. I ponovit ću ono što sam govorio tada - on je veliki prvak, najbolji u ono vrijeme, ali koliko je velik kao prvak, toliko nije dobar kao čovjek.

Odnos dvojice ponajboljih tenisača svih vremena konstantna je tema između dva "tabora".

Cijeli intervju pogledajte OVDJE.

Komentara 12

Avatar Asterix
Asterix
21:29 02.04.2021.

Federer je gospodin.

PP
plavac plavi
12:50 03.04.2021.

Istina, kao ova što sam napisao: "Svaki cigo svojeg konja hvali"!! ", se briše!!

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
14:13 04.04.2021.

Jedno je sigurno,Djokovic je nedostizan,i vjerovatno ce pokupiti sve rekorde ovog tensikog sporta,i sugurnoi sledeci 50-ak godina nece doci neko bolji da to srusi,jer pred njim je jos sigurno 5-6 godina prostora,kojice samo on popunjavati,jer je vec 98% od svih nagrada i rekorda Djokovic uzeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije