Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Dokić:

Otac mi je još više zagorčavao život kada je čuo da sam u vezi s Hrvatom

Jelena Dokić
Foto: Instagram
1/8
20.11.2017.
u 18:24

Vrištao je na slušalicu: 'Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me'. Bez obzira na emotivno zlostavljanje nastavila sam mu slati novac. Svakih nekoliko tjedana po 200 tisuća dolara - priznala je Jelena

Jelena Dokić (34) bila je jedna od najperspektivnijih tenisačica. Igrala je u polufinalu Wimbledona i 2002. godine bila četvrta na WTA listi. Osvojila je šest turnira, a karijeru je završila kada su se pojavili problemi sa štitnjačom.

Nedavno je objavila autobiografiju 'Neslomljiva' u kojoj je otkrila šokantne detalje iz svoje karijere. U knjizi je otkrila kakvo je sve psihičko i fizičko zlostavljanje doživljavala od oca Damira. Bivša tenisačica priznala je kako nije očekivala da će njezina knjiga izazvati toliko pažnje.

Jelena Dokić
1/8

- Nisam očekivala takve reakcije. Drago mi je svakodnevno dobivam poruke podrške i ne žalim što sam sve iznijela u javnost. Ljudi me jednostavno nisu razumjeli. Trebala sam skrivati očeve incidente iako sam ja bila sasvim drugačija. Mediji su se šalili s njegovim potezima, a otac je bio pijan, agresivan... Nikada se nitko nije zapitao koliko je daleko mogao otići - rekla je Jelena.

Rođena Osječanka je u svojoj autobiografiji je otkrila kako ju je otac Damir zlostavljao od šeste do 19 godine kada je otišla od njega.

- Udarao me je, vukao za kosu i uši, a kada me nije fizički zlostavljao onda je to činio riječima. Vrijeđao me kako god je mogao već od 11 godine - rekla je Jelena te je opisala događaj iz Wimbledona kada je imala 17 godina:

- Poslije poraza u polufinalu protiv Lindsay Davenport otac je potpuno poludio. Udarao me i vrijeđao! Rekao mi je ka se ne moram vratiti u hotel gdje je bila cijela moja obitelj. Spavala sam u svlačionici Wimbledona dok menadžeri nekih igrača nisu kontaktirali mog menadžera koji me je poveo sa sobom.

Jelena je rođena u Osijeku (12. travnja 1983.) gdje joj je živjela i obitelj, ali njezin otac Damir, zadojen velikosrpskom ideologijom, prije početka rata preselio je obitelj u Sombor, a 1994. godine u Australiju.

Otac je potpuni slom doživio kada je doznao da se njegova kćer zabavlja s Hrvatom. Njegova kćer otkrila je detalje njihovih razgovora o Hrvatu u kojeg se zaljubila.

- Kada se pojavila informacija da se zabavljam s Hrvatom Tinom Bikićem za nekoliko sati ime mog oca pojavilo se na zaslonu mobitela. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla napraviti jer bi on vjerojatno radije da sam s teroristom nego s Hrvatom i katolikom - rekla je Jelena i dodala:

- Vrištao je na slušalicu: 'Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me'. Bez obzira na emotivno zlostavljanje nastavila sam mu slati novac. Svakih nekoliko tjedana po 200 tisuća dolara. To sam radila u nadi za mirom i da će naći sreću. Umjesto toga zagorčavao mi je život.

U vezi s Tinom je od 2004. godine.

 - Tin je pozitivna i smirena osoba. Imali smo mnogo problema, posebno s mojim ocem, ali smo sve to izdržali. Dan kada sam ga upoznala je najsretniji dan u mom životu - rekla je Jelena Dokić.

Komentara 43

Avatar zagorac2
zagorac2
23:44 20.11.2017.

bez razlike kaj vi mislite o njoj ona je stvarno bila zrtva svog oca, vidio sam tog ?? kako se pijan svadja u restoranu, kako psuje na ulici, kako ona stoji ispred njega i place a on pijan se dere i psuje, sve je to televizija u Australiji pokazivala , to je bila strahota za gledat - ja ju ni ne branim ni napadam ali to je istina, nisam cital knjigu ni necu jer to je ipak zuto

RO
robertbruckner
18:42 20.11.2017.

pak of neje normalan kam je vragu dev i potrosiv 200.000 dolara tjedno, za te je peneze mogev kupit pol beograda

ST
stomugromova
08:11 21.11.2017.

Slična priča kao i sa Mirjanom Lucić.Ambiciozni i iskompleksirani očevi neandertalci,spremni na sve za slavu.Pa i uništiti vlastito diijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije