Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELENA DOKIĆ

Otac je vrijeđao zbog dečka Hrvata, a sada objavom izazvala buru u Srbiji

Jelena Dokić
Foto: Instagram
1/4
23.03.2020.
u 17:03

Dokić se putem Instagrama oglasila i povodom potresa koji su pogodili Zagreb. Između ostalog, zahvalila je svima koji su pomagali kako bi se stvari što prije vratile u normalu, te je poručila kako je Zagreb njen drugi dom uz poruku na hrvatskom: Drži se, Zagrebe!

Bivša australska tenisačica srpskog podrijetla Jelena Dokić, koja je u knjizi Nesalomljiva otkrila nezamislive načine obiteljskog nasilja koje je provodio njezin otac Damir, novom je objavom na Instagramu izazvala buru polemika u Srbiji i Australiji.

Ona je upozorila na nemoral onih koji u Australiji (ona s dečkom Hrvatom Tinom Bikićem živi u Sydneyu) prazne police u trgovinama kupujući u velikim količinama što im treba i što im ne treba.

- Ovo je apsolutno užasno i nepotrebno. Nisam sigurna jesam li više ljutita ili tužna. Kao netko tko je doživio rat i tko je bio izbjeglica, kao netko tko je vidio kako to izgleda kad ponestane hrane u trgovinama - i to ne zato što ljudi previše kupuju, nego zato što u državi nema hrane - kao netko tko je gladovao danima i noćima, kao netko tko nije imao novac za hranu i kao netko tko je u četiri ujutro čekao u redu na komad kruha dok je vani bilo 20 ispod nule, vjerujte mi kad kažem da je ovo što sada radimo nepotrebno. Zapravo ovo je pohlepno, nepristojno i odvratno - objavila je Jelena, nekad četvrta tenisačica svijeta, rođena u Osijeku 1983. godine.

S obitelji je 1991. izbjegla u Sombor, a 1994. u Australiju.

Reakcije u srbijanskim medijima svode se uglavnom na tvrdnju da nije bilo baš tako teško, ali i da su "sankcije bile užasne", a mi bismo dodali: a kako je to tek izgledalo u Vukovaru koji su ti isti Srbi mjesecima napadali čime god su stigli...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On top of Corona virus,a terrible series of earthquakes hit Croatia yesterday and the epicentre was right in the heart of the capital city Zagreb. I have close friends and family there,my partner was born in Zagreb and I was born in Croatia,it’s my second home and it’s hard to watch these terrible images and see that the streets that I walk in every year when I go on holiday are so badly damaged and that the people that I know well were close to being badly hurt. It’s hard to comprehend that on top of what we are facing with Covid-19 that something like this can happen. The city is badly damaged,the hospitals and churches are in ruins,people have no home to return to and the women that have just given birth or that are about to give birth are standing outside in very cold conditions because hospitals have collapsed. Thank you to everyone who is helping rebuild and helping the most vulnerable and thank you to all the nurses,doctors,firefighters,police.....etc. I am sending all my thoughts,love,prayers and good wishes to Zagreb and stay strong.We are with you.Don’t lose faith. To all my Croatian followers and supporters,I hope you are all doing well in these terrible times. Drzi se Zagrebe!!! 🙏🙏😔😔😢😢💔💔💔💔 #zagreb #croatia #zagrebcity #sad #sadness #heartbreak #earthquake #terrible #disaster #secondhome #staystrong #prayforzagreb #prayforcroatia #croatia🇭🇷 #lovecroatia #🇭🇷 #zagrebearthquake #strong #unite #cometogether #gradzagreb #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #love #staystrongcroatia #pray

A post shared by Jelena Dokic 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

Dokić se putem Instagrama oglasila i povodom potresa koji su pogodili Zagreb. Između ostalog, zahvalila je svima koji su pomagali kako bi se stvari što prije vratile u normalu, te je poručila kako je Zagreb njen drugi dom uz poruku na hrvatskom: Drži se, Zagrebe!

 

 

 

Komentara 35

SK
skupiduša
19:37 23.03.2020.

Ovakve stvari nisu ugodne i nisu za javnost, jer se time ne postiže ugled. S tim se treba nositi na adekvatan način, na taj način pljuje sama po sebi. Takvih slucajeva ima puno na svim stranama pa ih svatko ne objavljuje.

ST
Starotopoljanin
18:12 23.03.2020.

bravo jelena,predraga si osoba,i sve dobro ti zelim.

NM
nemirno more
18:28 23.03.2020.

bravo Jelena...od srca Ti želim sve naj,naj u tvom životu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije