Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite nogometni Pariz

KIA
Foto: PR FOTO
27.04.2016.
u 12:44

Kia, kao službeni partner Europskog nogometnog prvenstva UEFA EURO 2016 zaljubljenicima u Kiju poklanja put u Pariz na utakmicu Europskog nogometnog prvenstva 2016. godine! Sudjelujte u našem nagradnom natječaju jer će dobitnik ili dobitnica i njegov/njezin suputnik između 08. i 11. lipnja doživjeti pravu nogometnu bajku. Kia će za njih organizirati put u Pariz, gdje će uživati u romantičnom Parizu te biti Kijini gosti. Kao da put u Pariz nije dovoljna nagrada sama po sebi, Kia će Vaše putovanje dodatno zasladiti nezaboravnim atmosferom Europskog nogometnog prvenstva.

Ako želite sudjelovati u natječaju sve što trebate napraviti je preko obrasca za test vožnju bilo kojeg Kia modela i osmisliti originalni navijački Kia slogan. Najkreativnijeg navijača i njegovu pratnju Kia će odvesti na Euro 2016!

Iskoristite ovu priliku, pokažite svoju kreativnu stranu i uživajte u neponovljivom spoju romantičnih ulica Pariza i navijačke atmosfere utakmice Europskog nogometnog prvenstva. Više o natječaju potražite ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije