Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mira

Žestoko je raspalio po Zvonimiru Bobanu: Ne podnosim takve ljude!

Zvonimir Boban
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.03.2020.
u 10:32

Sve što se događa u Milanu ne sviđa se ni prvoj zvijezdi Zlatanu Ibrahimoviću

Iako je sam nogomet u drugom planu, događanja ipak ima, a u Milanu mira i dalje nema. Nedavno je naš Zvonimir Boban dobio otkaz, javno je iskazao svoje nezadovoljstvo zbog toga što mu je gazda Ivan Gazidis radio iza leđa.

No, nekadašnji direktor kluba Adriano Galliani nije sretan s Bobanovim istupom:

– Ne podnosim ljude koji odu iz kluba i onda u novinama govore što je i kako trebalo. Kada odeš, bolje ti je da šutiš.

Sve što se događa u Milanu ne sviđa se ni prvoj zvijezdi Zlatanu Ibrahimoviću. Talijanski mediji tvrde da Ibra (38) neće ostati u Milanu, da više neće ni igrati nogomet, već se posvetiti trenerskom poslu.

Komentara 9

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
11:50 24.03.2020.

Sve novine bi iznijele i viđenje druge strane ili stale koliko toliko u obranu svoga sunarodnika ali ova jedva čeka da bilo kada i bilo gdje i bilo tko raspali po Hrvatu pa da to sa neskrivenim uživanjem hitro prenese.

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
11:04 24.03.2020.

Gazidis i Galiani su doveli Milano na niske grane zbog svog neznanja i osobne koristi. Ta dva belosvetska prevaranta nemogu čisti Bobanu cipele. Sada se vidi koliko je Berlusconi učinio i značio za Milano. Danas "ulica" koja ga je tjerala plaće i kuka što on nije više vlasnik Milana. Podsjeća li vas ovo na nešto slično u Hrvatskoj?

DU
Deleted user
13:37 24.03.2020.

Pa stranke nisu bitne niti Jude niti Skude iliti ostala sranja. On je bio tamo gdje je treblo biti i napravio sto je napravio. Stranke i politika su u drugom planu, ali kada se sranje desi onda se zna tko jet tko. Mnogi Veliki Hrvati iz HDZ i SDP citaj (SKH - govna) su kupovali firme i razbucali Domovinu dok je gorilo, a Hrvatska sutnja branitelja poslije je sve zacementirala. Hrvatska sutnja broj 2! Izgubili smo 300000 ljudi (Iseljavnje) i jos gubimo, a Pakistanci i ostala islamska bagra je na vratima. Treba misliti svojom glavom i gledati sto tko radi, a ne govori. Pamet u glavu. Daj nam Boze jednog Stjepana Radica i Maceka jer ov sve ide u 3 P.M.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije