Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIRALA RIJEČI

Povela je djecu u Italiju, pa bivšem poručila: Trebao bi biti sretan

Wanda Nara
Foto: Mimmo Carriero/IPA/PIXSELL
1/4
08.04.2020.
u 22:01

Nara se odlučila vratiti u Italiju kada je krenula cijela ova situacija s koronavirusom, a to nije najbolje prihvatio Lopez koji se zapitao kakva je Wanda majka kad mu djecu odvodi u središte pandemije

Wanda Nara danas je vjerojatno jedna od najpoznatijih žena nogometaša na svijetu. Njen brak s Argentincem Maurom Icardijem izazvao je brojne reakcije u javnosti jer je Wanda napustila svog tadašnjeg supruga Maxija Lopeza kako bi ušla u brak s mlađahnim Icardijem. 

Iz braka s Lopezom izašla je bogatija za troje djece, a treba li naglašavati da je Icardi bio najbolji prijatelj Maxija, a stariji kolega ga je gledao kao brata. 

Ipak, Icardi je očaran Wandinim zavodničkim sposobnostima zaboravio na prijatelja i odlučio je riskirati odnos s Lopezom te je s djecom i Wandom otišao prošlo ljeto put Pariza, gdje Mauro igra za PSG. 

Nara se odlučila vratiti u Italiju kada je krenula cijela ova situacija s koronavirusom, a to nije najbolje prihvatio Lopez koji se zapitao kakva je Wanda majka kada mu djecu odvodi u središte pandemije

Ona mu je odlučila odgovoriti i nije birala riječi za svojeg bivšeg.

– Maxi vrlo dobro zna da nisam otišla u Como, nego da živim u gradiću u blizini koji ima vrlo malo slučajeva. I tu je moja kuća, a u Parizu sam morala otići iz stana gdje sam bila podstanar jer je istekao ugovor. Konzultirala sam se i s pedijatrom.

Moj dom je Italija, koja nam je dala sve lijepe stvari koje imamo i zato želim tu ostati. Sada smo Talijani i ako mi se nešto dogodi, radije bih da mi se dogodi ovdje, u mojoj kući. Maxi, umjesto da si sretan u vezi s mojim majčinskim nastojanjima... – poručila mu je zgodna Argentinka.

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića


 

Komentara 4

AP
apathylolz
22:11 08.04.2020.

Prava majka.Hoda po europi za kurcem

DZ
dubravko.zatek
08:13 09.04.2020.

ma tko je za snahu nebi poželio..

Avatar KimberlyLL96
KimberlyLL96
22:52 08.04.2020.

Susan, 22. eroxx.jake.eu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije