Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OPCIJA

Ostatak Eurolige bi se mogao igrati u istom gradu

košarkaška lopta
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
02.04.2020.
u 23:02

Kao gradovi u kojima bi se mogle odigrati preostale utakmice Eurolige spominju se Istanbul, Atena i Moskva.

Operativni direktor košarkaške Eurolige Ed Scott izjavio je u razgovoru za španjolski dnevnik El Pais kako vodstvo natjecanja ima nekoliko opcija kako završiti natjecanje u ovoj sezoni, a jedna je i odigravanje svih preostalih utakmica u jednom gradu koji ima dvije dvorane.

"Imamo četiri mogućnosti. Prva je da natjecanje otkažemo, druga je da sve preostale utakmice odigramo nakon što se smiri pandemija koronavirusa, treća je igranje po ubrzanom tempu, a četvrta nastavak igranja u jednom gradu. Ako izaberemo posljednju mogućnost, tada bi se čitavo natjecanje moglo završiti u roku mjesec dana. Bi li se igralo s gledateljima ili bez njih ovisi o stanju", rekao je Scott.

Kao gradovi u kojima bi se mogle odigrati preostale utakmice Eurolige spominju se Istanbul, Atena i Moskva.

Završni turnir ovosezonske Eurolige trebao se igrati u Kolnu, ali zbog pandemije koronavirusa to se neće dogoditi, a Euroliga će mu kao kompenzaciju ponuditi domaćinstvo "final foura" sljedeće godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije