Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neraskidiva ljubav

Ostat ćete zatečeni kada pročitate tko to mazi mladog reprezentativca

Juan Camilo Hernandez
Foto: instagram.com/yanethsuarezg9
25.06.2019.
u 12:16

Atraktivna djevojka uz koju Kolumbijac često pozira na društvenim mrežama zove se Yaneth Suarez

Osim ako niste vrhunski poznavatelj španjolskoga nogometa, odnosno južnoameričkih reprezentacija, ime i prezime Juan Camilo Hernandez vjerojatno vam ne znači puno.

No, vrijedi ga upamtiti jer je riječ o vrlo darovitom kolumbijskom napadaču, tek dvadesetogodišnjaku, koji je posljednje dvije sezone proveo na posudbi u Huesci.

Kamo će dalje ovoga ljeta, hoće li natrag u matični Watford ili negdje drugdje na kaljenje, još uvijek je nepoznato, ali mladić očito trenutačno o tome ne razmišlja jer poput većine kolega uživa u ljetu.

Svjedoči tome i ova fotografija objavljena u ponedjeljak na Instagramu, prizor na kojem je Hernandeza vidimo u zagrljaju zanosne djevojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏝👩‍👦 mis días a tu lado son felicidad, te amo hijo. gracias Dios 👏

A post shared by Yaneth Suarez (@yanethsuarezg9) on

O fotografiji su se odmah raspisali brojni tamošnji portali, između ostaloga i stoga što se vole pograti s čitateljima neupućenima u situaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te amo madre😍👫

A post shared by Juan Camilo Hernández (@cuchohernandez10) on

Naime, atraktivna djevojka uz koju Kolumbijac često pozira na društvenim mrežama zove se Yaneth Suarez, ali Hernandez je ne voli do neba i nazad zato što mu je ona djevojka, već zato što mu je - majka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te amo madre❤️

A post shared by Juan Camilo Hernández (@cuchohernandez10) on

Dobro ste pročitali, prelijepa Yaneth Juana Camila na svijet je donijela 22. travnja 1999. godine, a razlog zašto uvijek dolazi do zabune jest činjenica da ga je rodila kao četrnaestogodišnjakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍃💫

A post shared by Yaneth Suarez (@yanethsuarezg9) on

Yaneth je tek nedavno proslavila 34. rođendan, a na svoga je sina silno ponosna.

Uostalom, kako ne bi bila kada je već debitirao i za kolubijsku A reprezentaciju, a državni je dres nosio i na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu nogometaša do 20 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍🤤

A post shared by Yaneth Suarez (@yanethsuarezg9) on

Ključne riječi

Komentara 10

DR
Drmiha
13:31 25.06.2019.

Novinar jesili ti siguran da mu je to mama??????!!! pa pogledaj sliku gdje leže kako su im se rukice ukrižale na njezinoj grudi, ili ova druga dok joj on drži ruku na golom koljenu, njena ruka klizi lagano prema njegovomm medjunožju?! Daj ti to zato za svaki slučaj još jednom provjeri jer ovo meni ne izgleda baš kao normalno iskazivanje ljubavi majke sinu, i obrnuto

LU
Luka111
14:32 25.06.2019.

Sto je ovo haha boze sacuvaj

DU
Deleted user
21:31 25.06.2019.

E treba on da pripazi jer slucajno moze postati otac i brat u isto vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije